About Author

6 kommentarer

  1. Jeg er litt lei av at disse bladene er så dyre. Det blir mange penger per leste side når jeg bare er interessert i denne ene saken. Ellers: Godt å se at de intervjuer bloggere som vil noe mer enn å dekke egne sosiale behov eller «inspirere», som mote- og interiørblogger visstnok gjør. Jeg blir heller inspirert av bloggere som mener noe.

    • Det er sant, de er ganske dyre disse bladene. Jeg har hatt et abonnement på Tara (selv om det er for de over 40!!), men jeg er ikke fornøyd med mengden lesestoff i forhold til mengden reklame (veldig mye helsekost), selv om det er gode og interessante reportasjer.

      Så de skiller seg nok positivt ut på dét!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.