Kroppsfokus

4

For et par dager siden blogget jeg om kroppsfokus og skjønnhet. På onsdag ble jeg stående i kø på butikken, og disse bladene stod vendt rett i mot oss som ventet på tur i kassa. 

Et raskt blikk på overskriftene, og jeg klarte ikke å dy meg. Jeg måtte snike frem mobilen og knipse noen bilder!

Se&Hør skal fortelle oss hvordan Bettan fikk flat mage:

20130417-132937.jpg

I Hjemmet er heldigvis sterk mage bedre enn flat:

20130417-132952.jpg

Tara fokuserer også på bikinisesongen (eller #sommerkroppen, som jeg har sett som tag på Instagram og Twitter) og skal gjøre oss både fastere og slankere:

20130417-133001.jpg

Jeg tegnet forøvrig abonnement på Tara i ren gledesrus over skriveriene på bloggen Tarapi, men avbestilte det raskt igjen da det ble for «voksent» for meg og jeg dessuten mislikte alle sidene med helsekostreklame. (Tror aldri jeg har sett så mange vidløftige påstander samlet på ett sted.)

Videre, Allers har en naturlege som skal gi råd om mineralene som brenner fett! (Kanskje de også skal prøve seg på litt chili??)

20130417-133008.jpg

Og Norsk Ukeblad har intet mindre enn fire veier til flat mage.

20130417-133014.jpg

Tydelig at norske kvinner skal trimmes frem mot sommeren her nå! Og dette var bare den ene bladhylla…

Når får vi forbud mot slikt kroppsmas??

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Jeg har sluttet å kjøpe alle slike blader for lenge siden. Kakeoppskrifter og slankeoppskrifter om hverandre. Folk som ble mirakuløst friske av en sykdom pga en sjelden urt, og så må jeg ofte forklare folk forskjellen på ukebladfrisk og ordentlig vitenskap. Slik blir du stram i en fei (enda mer deprimerende når man ikke kan trene). Det er så vidt jeg orker å lese bladene på et venterom og tar heller et Donald-blad om jeg har muligheten.

  • Skulle gjerne ha klikket «Like» på kommentaren din!!

   Jeg lar meg av og til friste, men husker raskt at jeg egentlig ikke synes det er verdt det. Mye bedre å følge blogger for å holde seg oppdatert om det er noe man er interessert i. Jeg får i hvertfall raskere og bedre informasjon om den nye neglelakken på nett, enn jeg ville fått i noe magasin. 😉

 2. Det får meg til å tenke over hva kroppspresset for menn består i. Såvidt meg bekjent er det fremdeles en kompliment for en mann å ha mage.

  Hvorfor legger vi egentlig så mye energi i å justere og regulere hvordan vi ser ut? Hvorfor bruker vi tiden på selvkritikk framfor å snakke opp oss selv?

  • Og det er SÅÅÅÅ mye tid!! Herlighet, om vi skulle ha fulgt alle rådene ville vi bodd på badet…. Jeg orker bare ikke det altså. Nå var jeg mer «vedlikeholdsfri» da jeg var 21, men jeg kan ikke bruke resten av livet på å se ut som 21 igjen gitt! Tenk så mange gode bøker jeg går glipp av da. 😮

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.