Jeg har lest: «Inferno» ~ Dan Brown

6

Lettlest og grei spenning.

I hjertet av Italia trekkes ikonografen Robert Langdon inn i en spennende verden som sentreres rundt et av historiens mest fascinerende, mørke og mystiske litterære mesterverk – Dantes Inferno.

Langdon settes opp mot en skremmende motstander og slåss med koder og symboler som fører ham dypt inn i klassisk kunst, hemmelige korridorer og avansert vitenskap. (Bokkilden )

Ok historie, litt «flate» karakterer, forsåvidt interessant hovedtema å tenke videre på, og altfor mange sider med stedsbeskrivelser og historiske fakta! Lange passasjer med turistguide ødelegger flyten i spenningen synes jeg.

Lest denne?

The decisions of our past are the architects of our present.

Mer på Google Books
20130524-120530.jpg

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Holder på! Er ikke kommet så langt enda. Som regel er Dan Browns bøker spenningsromanenes Fifty Shades of Grey ;). Men i motsetning til FSoG er Brown utrolig god med spennende plot og historie (om enn ofte med en litt konspiratorisk innfallsvinkel ;)). På tross av som du sier, flate karakterer, og et språk og fortellerstil som ikke er hundre prosent, blir det som regel spennende!

  2. Håller med om att hans plötsliga faktaspäckade föreläsningar helt stoppar tempot, som ju nästan är his one redeeming quality. Själv har jag bara kommit till sidan 109 men ordet eerie är redan använt 9 gånger.

    • Ja, det er nesten litt merkelig at de ikke har gjort dette på en mer elegant måte. Jeg er vant til at bøkene hans er skikkelig pageturners, men her begynte jeg halvveis å skumme nedover sidene fordi jeg ble litt lei av «forelesningene» og bare ville komme meg gjennom handlingen. Det er jo ikke bra.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.