Rød blomst og litt tankefri

6

Det er viktig å roe ned hode og tankevirksomhet i blant. Det prøver jeg å gjøre i dag.
20130529-153704.jpg
Det er alltid så mange ting som skal ordnes, så mye som må planlegges og organiseres. Vi går mot en ny familiehelg med diverse avtaler, og det flyter av lister på bordet.

Jeg fikk faktisk litt overload i dag. Stressa over dager og timer som ikke er avklart, et energibudsjett som jeg ikke har annet valg enn å ta hensyn til krever alltid en del planlegging. Venter på svar fra flere hold før jeg kan se bitene falle på plass i tidsplanen for de kommende dager.

Så jeg lukket ned noen dokumenter, prøver å glemme at jeg har over 1000 ubesvarte mail (sikkert mye gammelt som kan slettes, jeg driver og rydder opp i saker helt tilbake til i fjor vår!).

Jeg gikk ut og kjøpte meg ferske rundstykker og en rød blomst i stedet. Stopper opp og tar en pause, skal stelle litt med «prosjekt sommerbalkong» og forsøke å ha beina høyt noen timer.

Om alt ikke blir fikset denne uken, så kan det jo bli neste uke i stedet? 🙂

Det viktigste er at jeg har krefter til familiehelga!! Jeg vet jo at det krever meg 120%, og jeg vil gjøre alt jeg kan for at det skal bli en fin helg.

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Vi har nok alle godt av en pause innimellom, syk eller frisk, der vi bare gjør noe helt annet enn alt det som «kreves» av oss hele tiden. Og det du ikke får gjort i dag, kan du gjøre i morgen, eller neste uke. Og familiehelg blir det faktisk uansett om alle avtaler er på plass eller ikke

  • Jeg tror vi kan forsvinne i krav, forventninger og plikter hvis vi ikke roper «stopp». Vi som er syke har så forbaska mye dårlig samvittighet, jeg har aldri hatt SÅ dårlig samvittighet før, og det er jo egentlig bare fordi vi har så mye færre timer å rutte med, mens viljen fortsatt vil rekke over alt.

   Men nå er det snart helg! 😀

 2. Det er viktig å roe ned iblandt ja. Fikk unna litt igår jeg…hadde også lister og tusen ting og ordne… fikk ikke gjort alt og mer kommer til mens tiden går… Idag er en litt hektisk dag med to avtaler på kvelden, men jeg fikk en times tid med marsipanroselaging – deilig. Ligger litt til lading nå før kvelden tetter seg til! Håper du /dere får en finfin helg og at du ikke bruker opp energien før det. Til helgen (lør/søn) skal jeg bare slappe av – prøve å se om denne kroppen tåler en yogatime og evnt se på barna mine spille på kretsstevne for korps om jeg orker. Men kun en ting pr dag er luksus nå om dagen 🙂 håper på sol og varme for oss og blomstene 🙂 hehe slipper å vanne da…

  • Jeg synes det kommer 20 ting til for hver eneste ting jeg gjør! 😀

   Men sånn er det bare.

   Jeg føler at jeg gjør så lite…. Men det må bare være godt nok! Som regel må jeg kutte minst 50% av det jeg planlegger. Sånn er det bare. Mange uferdige prosjekter…

   Lykke til med alle planer og håper du og dine får en fin helg. 🙂

  • Jeg får mye mer inn enn jeg har klart å ta tak i de siste årene, så jeg har litt å ta igjen både av forsikringssaker, NAV-saker og andre «viktige» saker, og så kommer alle familie- og venne-ting, personlige brev/mailer etc. i tillegg. Så jo da, det er jo litt! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.