Dagens detaljer: Pom poms

5

Jeg elsker farger. Det påvirker meg helt klart i positiv retning å holde på med noe fargerikt, enten det er å lakke neglene, lage bursdagskort eller bare noe pynt.

Så da jeg inviterte til et lite selskap her, var det i utgangspunktet ikke tenkt at jeg skulle gjøre noe særlig ut av det.

Men så fikk jeg en pakke med sommerens Pixiedust-lakker fra Zoya! De friske sommerfargene gjorde at tankene begynte å spinne, og planleggeren i meg kom frem.

IMG_2179

Zoya-lakker i fargene Solange, Beatrix, Destiny og Miranda

Slik hadde det seg at jeg har sittet noen kvelder her og brettet ut og puffet ut pom poms (sjekk f.eks. eBay her), og handlet såkalte «streamers» (krepp-papir-bånd) til å dekorere med. Med matchende blomster og diverse annet pynt ble det veldig fargerikt og morsomt her hjemme! 😀
DSC_0147

Så fikk jeg da også besøk av en herlig gjeng damer, og det ble en veldig, veldig koselig ettermiddag/kveld her hjemme. Det er så sjelden vi får til noe sånt, så det gleder ekstra mye når man først klarer det. Men hvem som var der, hva vi gjorde og alt vi skravla om – DET blir innenfor husets fire vegger… 😉

Litt mer fargerik inspirasjon får vi ta med! 🙂

IMG_2178

Til slutt må jeg bare få komme med en varm anbefaling til dere som planlegger et selskap: Barramon i Mathallen i Oslo har jeg omtalt før. De har også kjempebra catering til en overkommelig pris, og veldig god service med god kommunikasjon og personlig levering hjemme hos deg med instruksjoner og hjelp til hvordan maten best bør serveres. Veldig god kvalitet og smakfulle pinxtos trekker også godt opp. 🙂

Share.

About Author

5 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.