Lilla inspirasjon

3

I dag ble jeg inspirert av to innlegg i RSS-feeden min:

20130712-150845.jpg
Det første er den nydelige fargen «Carter» fra høstens Zoya Pixiedust-kolleksjon. Denne fargen får meg rett og slett til å sikle, og jeg strever med å overholde mitt løfte til meg selv om å vente med innkjøp av høstneglelakkene til august. *Gulp*

Og tenk bare på hvor fresh denne lakken ville vært til dette antrekket:
20130712-151144.jpg
Denne collagen fant jeg på Polyvore, laget av Stylish Eve. Det er en kanal jeg virkelig anbefaler å følge, for de har mange nydelige antrekk, og selv om man ikke har akkurat det samme i sitt eget klesskap, er det en flott inspirasjonskilde! 🙂

Vel, enten det blir lilla eller noen annen farge på deg i dag, håper jeg at du føler deg fresh og inspirert!

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Dilla på lilla her i gården,
    så den lekre neglelakken må kjøpes 🙂 Lenge tenkte jeg det var tøys med denslags når jeg er så sjelden ute på annet enn helt nødvendige ting, men så bestemte jeg meg for å pynte meg til husbruk. Takk for inspirasjon til litt overkommelig jåleri som ikke krever mye energi 🙂 Midt i blinken her 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.