Høstneglelakk 2013: Dior Mystic Metallics

0

diormysticmetallics_1

Høsten er en fin tid for metalliske farger, og Dior kommer med kolleksjonen «Mystic Metallics» med mye snadder.

Jeg liker dette promo-bildet veldig godt, det er delikate og duse farger som gir et lekkert inntrykk.

Jeg må plukke ut noen «godbiter», og da ser jeg spesielt på øyenskygge og neglelakk.

Disse palettene kan godt få bli med hjem, kjenner jeg:

Diormysticmetallics3Constellation (864) Purple, plum, taupe, gold, pink

Fine swatches av denne paletten finner du på bloggen The Beauty Lookbook.

DiorMysticMetallics2Bonne Etoile (384) Blue, green, khaki, bronze, taupe

Vil du se nærmere på Bonne Etoile, har denne bloggeren flotte swatches.

Når det gjelder neglelakkene slipper Dior to flotte lakker med metallisk glans:

diordestin

Destin er en slik lekker, delikat lakk som kan brukes til det aller meste. Spørsmålet er om den blir for nøytral og dermed lite spennende.diorgalaxie

Galaxie er en lekker lakk synes jeg, og selv om jeg har mange rosalilla lakker fra før, har jeg ingen som er veldig lik denne. Plommefarget er vel riktig ord, den er nok litt mørkere enn promobildet viser.

I tillegg kommer det en lakk med en medfølgende magnet, som man kan lage mønster i lakken med.

diormysticmetallics magnet

Slike magnet-lakker har vi jo sett fra mange andre merker før, og jeg har liksom aldri fått prøv det. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn har det ikke fristet så veldig. Når det er sagt synes jeg denne mørke petroleumsfargen fra Dior er helt nydelig, så det kan godt hende jeg skaffer meg den likevel.

Se flere produktbilder og oversikt over kolleksjonen hos Temptalia.

Jeg har sagt til meg selv at det ikke er lov til å begynne å «spise av» høstmoten før etter 15. august…. Vel, vi får se om jeg klarer å holde meg! 🙂 Jeg setter i hvertfall denne posten på autopublisering, for litt må vi jo følge med.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.