Høstneglelakk 2013 ~ OPI «San Francisco» Collection

1

OPI har vært et favorittmerke i flere år, men jeg har de siste par årene kjøpt mindre av dem.

Kanskje er det fordi jeg synes det blir mye likt, eller at jeg bare har blitt for opptatt med andre farger, jeg vet ikke.

I høst heter i alle fall OPIs kolleksjon «San Francisco», og her er det typiske høst- og vinterfarger.

opi san francisco

Mange mørke farger, og en del av de røde og burgunderrøde fargene føler jeg nok at vi har sett en del av før. Tre sandlakker er det med her også, i taupe, blå og grått/glitter. (De tre siste fargene på bildet.)

Jeg har lyst til å prøve «Dining al Frisco» etter å ha sett swatches hos Spector’s Nails. «Peace & Love & OPI» spås å bli en bestselger, og det tror jeg på etter å ha sett bildene til ChitChatNails, en nydelig duochrome. På bloggen Polish Infatuated er det enda flere flotte bilder, så da fikk jeg lyst på både «I Knead Sour-Dough» og «Alcatraz…Rocks» også. 🙂 Vel, vi får se hva jeg ender opp med!

Og siden denne kolleksjonen har lansering internasjonalt den 7. august, så får vel denne posten også komme på samme dag. 🙂

Noen som vil tippe hva som blir favorittlakk fra denne kolleksjonen?

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Høstneglelakk 2013: Tre OPI-lakker | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.