Dagens detaljer: En sniktitt på Chanel «Alchimie» (#NOTD #swatches)

4

Jeg uttrykte min begeistring for Chanels høstkolleksjon «Superstition» tidligere, og var kjapt ute med å skaffe meg en av lakkene – den kakhi-grønne «Alchimie».

Da jeg var ute på en veldig hyggelig venninnemiddag tidligere i sommer, fikk jeg anledning til å «lufte» denne metalliske lakken for første gang, og tenkte å gi dere en sniktitt.

Som mange andre metalliske lakker har denne lett for å stripe litt når man legger den, og det er fint å være litt stødig på hånda for at det skal bli pent synes jeg. Konsistensen er fin og lett å jobbe med, og den dekker godt med to lag, som jeg har her.

Den er riktignok khaki-grønn, men jeg synes også den har et gull-aktig skinn over seg. Den er dessuten grønnere på fingrene enn i flaska! Jeg ser ikke det som noe negativt, men det kan jo være greit å være klar over. 🙂

Jeg pleier ikke å vise frem så mange bilder av meg selv her på bloggen, men skal gjøre et unntak nå slik at dere får sett antrekket.

IMG_2581

Bluse/tunika fra en eller annen eBay-butikk. Likte fargene. 🙂 Både sommerlig og noe som kan brukes utover høsten tror jeg.

IMG_2635

Posering på Tjuvholmen haha. 😀 Spesielt interesserte legger selvfølgelig merke til at jeg har matchende gul neglelakk (Chanel Mimosa) på tærne.

IMG_2623

Svært fornøyd blogger på Tjuvholmen Sjømagasin, en restaurant jeg absolutt kan anbefale og allerede har skrevet om.

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Du var bare så fin! Har neglelakk i lilla, rødt, blått og turkis, men jeg skjønner at jeg må utvide reportoaret. Om høsten MÅ jeg ha litt mørkere klær, gjerne med litt grønt. Derfor har jeg investert i en topp som skal brukes sammen med en petrolgrønn drakt. Da mangler bare en neglelakk som matcher…

    Synes det er litt befriende at du tar timeout fra ME-innleggene og skriver om litt mer trivielle ting, som bl.a. neglelakk! Man trenger litt enkel glamour innimellom.

    • Takk! 🙂 Det blir «frihet i en liten flaske» for meg av og til dette, selv om man ikke får til å pynte seg så mye og komme seg ut, så er det litt glam innen rekkevidde. 😉

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.