Ha tålmodighet…

4

Jeg fant dette diktet via themetapicture.com, og selv om dette er skrevet med Alzheimers i tittelen, er det nok mange som vil vil kjenne seg igjen i denne pasientens «bønn».
20130814-174227.jpg

Del gjerne videre med alle dere synes bør lese. 🙂

Håper dere har så gode dager som mulig. Jeg har mye nettfri om dagen rett og slett, så ikke bli bekymret selv om jeg ikke er så aktiv. Jeg kommer nok sterkere tilbake til både blogging og andre skriveaktiviteter utover høsten.

Gode ønsker fra meg!

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Anne Kristine on

    Tårer i øynene her, min elskede mormor fikk Alsheimer altfor tidlig og «døde» foran øynene mine mange ganger før hun fikk hvile for godt. Har hatt mange stunder der jeg har vært livredd for at det er det jeg har og ikke «bare» ME. Nyt nettfrie dager ♥

    • Trist å høre om mormoren din. 🙁 Det er veldig vanskelig å se sine nære og kjære «gli bort» fra en, og ofte kan en føle seg maktløs og rådløs.
      Jeg kjenner meg veldig godt igjen i din frykt, de kognitive problemene som følger med ME kan jo være til forveksling likt symptomer på slikt, men det tror jeg man ville ha funnet ut? Legen min beroliger meg i alle fall med at dette er en midlertidig tilstand for vårt vedkommende. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.