Høstneglelakk 2013 ~ Chanel Fall 2013 Nuit Magique Collection

4

I tillegg til alle de «vanlige» kolleksjonene, kommer de fleste merkene også med egne «sidekolleksjoner» i forbindelse med for eksempel Fashion Week, et samarbeid rundt lanseringen av en storfilm etc.

Det kan være forvirrende å følge med på dette, og et stort merke som Dior kan raskt slippe et tyvetalls nye lakker i løpet av et år!

I forbindelse med Vogue Fashion’s Night Out slippes det tidlig i september en spesiell Chanel-kolleksjon: Chanel Fall 2013 Nuit Magique Collection. (I fjor var det som vi husker Les Twin Sets.)

Dette er ikke lakker som vanligvis kommer i salg over alt, så her må man enten ha gode kontakter som kan handle for en i utlandet, eller være klar for å betale for seg på eBay. Selv om de ikke er så lett tilgjengelige, hadde jeg likevel lyst til å ta med en sniktitt.

Chanel-Fall-2013-Nuit-Magique-Collection

De to lakkene heter

 • Magic – aquatic blue
 • Cosmic – black with silver shimmer

Chanel-Fall-2013-Nuit-Magique-Cosmic-Magic-Vernis

To flotte lakker som definitivt får tankene over på høst og litt røffere plagg i strikk og skinn. Settes på ønskelista… 😉

Share.

About Author

4 kommentarer

 1. Fine farger. Har akkurat idag fått tak i Chanel Alchimie, og for ei tid siden fant jeg Azure. De passer godt inn i garderoben min. Har også investert i base coat og top coat, så nå håper jeg neglelakken sitter bedre.

  • 😀 Det høres jo kjempebra ut!
   Jeg ga bort Azure, en venninne som ble kjempeglad, men nå angrer jeg litt på at jeg ikke kjøpte en til meg selv også… hehe.

   Det er i alle fall nødvendig med en god top coat, for tiden bruker jeg Essie «Good to Go», og den er knallbra. Jeg prøver litt forskjellige merker da, det er jo mange som er gode.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.