Dagens detaljer: Sikksakk

2

Jeg føler at jeg burde ha tenkt og skrevet om valget, om helsepolitikk og viktige temaer. Men etter 1,5 uke med feber og nedetid er motivasjonen og konsentrasjonen rett og slett ikke til stede.

I dag føltes det som en bragd bare å komme seg til legen. Jeg er så glad for at jeg har en god mann som kjører og følger når det er sånn.

Fordelen med å «komme seg ut en tur» er at jeg får anledning til å bruke litt mer anstendige klær enn pysjbuksa. Ja, min kjære mor lærte meg at man skal vaske seg og ta på seg noe pent man føler seg vel i, selv om det «bare» er et legebesøk. Så sant jeg ikke skal bæres ut på båre prøver jeg derfor å følge hennes råd, selv om det koster litt ekstra krefter.

Jeg lar meg ofte inspirere av antrekksbilder jeg finner på nett, og dette har jeg hatt liggende i en mappe på Pinterest:
20130829-212548.jpg
Selv om jeg ikke er helt ferdig med sommerfargene, synes jeg sort og hvitt er en klassisk og lekker kombinasjon. Denne sikksakk-trenden er vi nok ikke helt ferdig med enda… 🙂

Når jeg ser på slike bilder så tenker jeg alltid på hva jeg allerede har i skapet og noen ganger blir det selvfølgelig til at jeg handler inn et par småting også. Slik ble min «tolkning» av inspirasjonsbildet:
20130829-212536.jpg
Skjørtet fant jeg på eBay, et tips er å søke på «chevron maxi skirt», da kan du finne mange lignende produkter. Vesken kjøpte jeg på H&M tidligere i år, men hatten og chiffon-blusen er til salgs på H&M nå, sjekk nettsidene deres.
(Jeg skulle gjerne ha bidratt med flere direktelinker til produkter her, men ligger og knoter ned dette på iPaden og WordPress vil plutselig ikke la meg legge inn linker så…..)

20130829-212557.jpg
Skoene er kjempegamle, og armbåndet med glitrende stener kjøpte Mannen til meg av en sjarmerende strandselger på Mauritius. Det er kanskje «juggel», men jeg blir glad av å se på det fordi det bringer mange gode minner fra en flott tur. 🙂
(Har jeg egentlig blogget skikkelig om turen til Mauritis? Jeg tror ikke det, må sette det på lista! Den laaaaaange lista over ting jeg gjerne skulle ha hatt tid/krefter til å skrive om.)

Jeg skulle selvfølgelig fått Mannen til å ta et skikkelig bilde av meg slik at dere hadde fått se antrekket på, men:
a) Vi var veldig stressa begge to i da, så det å legge inn en «fotoshoot» ble litt klønete. (Hva gjør egentlig disse rosabloggerne som har antrekksbilder hver dag? Har de leid inn en fotograf til å følge etter dem eller er det familie og venner som må til pers?)
b) Mannen har en helt egen evne til å ta eksepsjonelt dårlige bilder av meg. Nå skal jeg ikke skryte på meg å være veldig fotogen, men altså… Det får da finnes grenser!
c) Jeg er kanskje ikke like glad i å bli tatt bilder av nå som da jeg var 21..

Vel, kryss fingrene for at jeg får bedre dager snart, så kommer det kanskje innlegg av litt mer samfunnsaktuell type. 😉

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Anne Kristine on

    Lækkert:) Akkurat det med fotografering og noen bloggere har jeg lurt på også, har de sin egen papparazzi, lizzm;)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.