Søker WordPress-kyndig hjelper!

9

Kjære Internett, jeg håper at dere kan hjelpe meg litt! 🙂

Jeg har en bloggleser som har kontaktet meg fordi hennes kommentarer ikke dukker opp på bloggen.

Jeg kjører WordPress på eget domene, og med unntak av en del nedetid fra webhotell-leverandøren har jeg opplevd lite problemer.

Det er snakk om en fast gjest på bloggen, men etter 22. juli i år har hennes kommentarer ikke dukket opp her. De er ikke i spam-filteret, og de ligger ikke i moderasjonskøen. Hun får ingen feilmeldinger når hun legger igjen en kommentar, og jeg har definitivt ikke satt henne på noen svarteliste. Hun har forsøkt å legge inn kommentarer fra både Internet Explorer og Firefox.

Jeg er helt blank her, for jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å feilsøke.

Det virker jo som om hennes kommentarer «ikke kommer frem» til bloggen min?

Er det noen av dere som har vært borti noe lignende, og som kan gi meg noen hint eller tips?

Alle gode råd mottas med stor takk! 🙂

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Nå skal jeg ikke påberope meg å være noen ekspert, men de problemene jeg har hatt med min blogg, og de har ikke vært få, har vært relatert til «plugins».
  Rådet jeg har fått når jeg har skullet feilsøke på egen blogg er å deaktiverer alle plugins, og deretter aktiverer en og en. Det har vært oppskrifta for meg de gangene jeg har hatt problem. Det er jo hyppige oppdateringer på både det ene og det andre, og etter at WP sjøl har kommet med de store oppgraderingene kan det ta tid før de som utvikler plugins kommer etter.

 2. Jeg hadde ett lignende problem. Det viste seg at på min ene plugin så var mailadressen hennes lagt inn som en pshisingadresse og derfor ble hun automatisk kjent igjen som spam, og det jeg måtte gjøre var å slette hennes adresse fra den listen, så kom hun frem.

  • Det du sier stemmer med andre tips jeg har fått – det kan se ut som om det er Akismet eller en annen plugin som blokkerer hennes e-postadresse.

   Hvordan gikk du frem for å slette adressen hennes fra listen? Jeg klarer ikke helt å orientere meg frem til _hvor_ den listen er, men det kan være fordi jeg er i så fryktelig dårlig form nå.

   Jeg skal ta tak i det når jeg føler meg litt bedre, takk for at du tok deg tid til å dele tipset!

 3. Tantelappe har bytta nick, og er spent på svarene du får her.

  BLoggen din er en av mine få «faste», her går jeg alt fra litt vitenskap og samfunnsfag til neglelakktips og restaurantanmeldelser. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.