Valgdag 2013

12

valg_2013

Gratulerer med valgdagen! 

Her var vi nettopp ferdige med en hyggelig familiesøndag med venninnebesøk attpåtil (jeg er egentlig litt stolt av at vi fikk til en så bra dag på tross av veldig dårlig form), da jeg begynte å tenke på at jeg måtte dra og stemme i dag.

Jeg hadde jo tenkt å forhåndsstemme, men det har blitt utsatt dag etter dag fordi min hypotese om at «det bli likar i morra sjø», viste seg å ikke stemme.

Så – valgdag. Jeg fikk heldigvis hjelp av min kjære bror som kom og hentet meg hjemme slik at vi kunne ta en taxi ned til Katedralskolen. Det er ikke mange kvartaler, men best å spare skjelvebena for de bakkene. 🙂

Å dra for å avlegge stemme skal være litt høytidelig synes jeg. Det har jeg skrevet en del om i denne posten fra 2001 også.

Så da gjorde det godt å kunne finne frem en enkel kjole og et pent sjal fra Missoni, ta på høyhælte sko og føle at det er en viktig dag.

catvalg2013

Heldigvis var det ingen kø i stemmelokalet i dag, og jeg fikk stolt utført min borgerplikt!

Det hele var jo egentlig veldig fort gjort, og mens vi ventet på taxien tilbake traff jeg uventet også på en gammel venn. Mye kan skje når man beveger seg utenfor huset gitt. 🙂

Nå blir det spennende å se resultatene utover kvelden og natta, jeg tviler vel på at jeg klarer å holde meg våken etter hvert, men da får det bli en overraskelse i morgen tidlig.

Uansett hva dere har stemt – godt valg og lykke til med resultatet! 

PS: Stikk inn og les Annas bloggpost «Helsevalget 2013». Den var veldig god synes jeg.

«Jeg er sjokkert over mangelen på innsikt og forståelse når det gjelder sammenheng mellom manglende behandling ved kronisk sykdom og trygdeutgifter. Mennesker som av ulike grunner havner utenfor arbeidslivet plasseres i samme boks – funksjonshemmede, arbeidsløse, ubehandlede kronikere og skoletrøtt ungdom. Grupper med svært ulike utgangspunkt og behov. Som jeg har skrevet tidligere er dette en farlig bivirkning av NAV-reformen

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Godt valg!

  PS! Å benytte muligheten til å forhåndsstemme hjemme er gull verd. Alle kommuner skal tilby dette, og for oss alvorlig syke, uansett diagnose og alvorlighetsgrad, sparer det uvurderlig mye av våre sparsomme krefter.

  • Takk! 🙂

   Hadde jeg vært litt mer oppegående så burde jeg jo ha tenkt på at det ville lettet meg å kunne forhåndsstemme hjemme. For å være helt ærlig så har jeg i feber- og smerterus ikke klar å orientere meg om det, jeg har bare prøvd å ta en dag om gangen.

   Men nå fikk vi det jo til likevel da. 🙂

 2. Så flott du ser ut! Kjempefint at du fikk stemt – alle stemmer teller. Jeg fikk heller ikke forhåndsstemt, men tenker at det er en fin ting – for å ikke snakke om de kommunene som nå er på prøveordning om å stemme fra sofaen. Blir jo ikke helt det samme da, men greit for de som ikke rekker/orker eller kan komme seg ut. Hos oss er det en meget sosial greie å stemme – treffer mange kjente og får slått av en prat eller to. 🙂

  • Tusen takk 🙂

   Så fint at det blir en sosial greie å stemme! Jeg har jo vært veldig FOR å kunne stemme på nett, og jeg synes det godt kan være en mulighet. Samtidig så er det jo noe helt eget å stå i valglokalet og slippe stemmeseddelen ned i urna selv da. <3

   Godt valg!

 3. Gratulerer med valgdagen, flotte du 🙂 Så kjekt med sommervær og å treffe på kjente i tillegg 🙂

  Jeg har benyttet meg av forhåndsstemming hjemme for første gang i år. Da var det hele over så fort at jeg neste lurte på om jeg virkelig hadde stemt 😉 Disse ME-hjernene altså…

  Annas bloggpost «Helsevalget 2013» er lest og jeg er helt enig med deg i at den var bra.

  Ha en fortsatt fin dag og spennende kveld! Får vente med spenningen til i morgen tidlig jeg som har natt allerede kl 21.

  • Lurt av deg å forhåndsstemme hjemme altså!

   Jeg legger meg også som regel kl 21, men i kveld skal jeg faktisk prøve å være litt lengre oppe. 🙂 Vi får se hvor lenge jeg holder!

 4. Gratulerer med valgdagen:) Så fin du er! Jeg håper ME-pasienter stemmer på et parti med makt og innflytelse og som vil fokusere på saken vår.) Kjersti

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.