Høstluksus fra CND Vinylux

17

Regnet drypper ned og det er helt klart høststemning her i hovedstaden, men hva gjør vel det?

Jeg har hatt veldig hyggelig kaffe- og hjelpebesøk av min kjære bror, og attpåtil har jeg haugesvis av flotte høstneglelakker som skal prøves ut fremover. 🙂

For noen dager siden fikk jeg tilsendt en hyggelig pakke fra NeglAkademiet med to flotte CND Vinylux-lakker og topcoat. Disse har jeg prøvd før, og vært veldig fornøyd med. CND Vinylux er en helt spesiell lakk som faktisk herdes av naturlig UV-stråling, og lakken holder seg sterk og glansfull lenge.

Det er alltid hyggelig med et tilskudd til samlingen, og jeg er veldig glad i høstfargene som kommer nå. 🙂

Denne heter «Burnt Romance» (#161) og er en nydelig rød-rustbrun créme-lakk.

20130914-164035.jpg

På bildene har jeg tre lag (den er bittelitt tyntflytende, så det er nok penest med tre tynne i stedet for to tykke) og den spesielle overlakken som hører til.

Flere har spurt meg om hvor de får kjøpt disse lakkene, og de selges hos neglesalonger som fører CND-lakk: Her er en forhandlerliste fra Neglakademiet.

20130914-164048.jpg

Bildene er tatt innendørs, med naturlig lys.

I tillegg til den rustrøde fikk jeg også en flott blåfarge – «Blue Rapture» (#162), og en ny topcoat. Jeg likte blåfargen veldig godt også!

MEN: Jeg har jo en slik overlakk fra før, og da tenkte jeg at her kunne jeg benytte anledningen til å gjøre noe hyggelig for andre. Jeg er også i en sorteringsprosess hvor jeg kanskje ser at jeg ikke akkurat mangler (blå) neglelakker.

DERFOR: Som en liten «gest» til alle snille og trofaste lesere og kommentatorer vil jeg gjerne GI BORT den blå CND Vinylux-lakken OG tilhørende ny overlakk til en av dere, slik at flere enn meg får prøve!

20130914-164101.jpg

Har du lyst på en ny, høstblå neglelakk? 🙂

Da må du gjøre følgende:

– Legg igjen en kommentar til dette innlegget (kun på blogg, ikke Facebook) med beskjed om at du vil være med i trekningen. 

– Legg igjen en gyldig e-postadresse jeg kan kontakte deg på.

– Følg med på bloggen etter onsdag klokken 12.00, da «stenges dørene» for flere påmeldinger til trekningen, og jeg trekker ut en vinner (tilfeldig) så snart jeg kan etter det.

Om du sprer ordet om bloggen andre steder i sosiale medier ser jeg ikke negativt på det, men det er ikke et krav for å få være med. 😉

Håper på mange forventningsfulle blogglesere nå! 😀

Riktig god søndag videre til fjern og nær!

~ Denne bloggposten er basert på et sponset produkt. Omtale og bilder er mine egne. 🙂 ~ 

Share.

About Author

17 kommentarer

 1. ÅÅÅ – så moro! Jeg vil være med og vinne neglelakken kanskje – nå har jeg jo fått lange negler og gleder meg til å stupe inn i neglelakkverden. Kan ikke så mye ennå og har ikke mange fargene – men kanskje jeg er så heldig og vinner? Flott var de i alle fall 🙂

 2. Aiaiai, kanskje jeg blir den heldige vinneren? Har riktignok ikke så lekre negler som deg i utgangspunktet men kanskje litt lakk gjør susen? Og så bra ut du har hatt koselig besøk:) billa@live.no hvis jeg har flaks; )

 3. oi, så snilt Cathrine – har hatt lyst til å prøve Vinylux en stund, kanskje dette er min sjanse?
  Jeg blir i hvert fall gjerne med i trekningen 🙂

 4. Jeg synes det er så befriende at du kan veksle mellom veldig alvorlige innlegg for neste gang å skrive om neglelakk. Har sikkert sagt det før, men jeg gjentar det så gjerne. Er opptatt av ME, fordi jeg har ei datter med den sykdommen. Selv har jeg fibromyalgi, og jeg sliter med endel utmattelse av den grunn. Synes det er mange symptomer som ligner. Jeg håper at dattera mi blir frisk en gang. Det blir neppe jeg, men jeg lever godt med min sykdom. Og jeg tar gjerne noen strøk med neglelakk på neglene mine, det kvikker opp.

  Epostadr min er forresten hmsorens@start.no

 5. Det hadde vært veldig gøy med noe ny neglelakk da det må være nærmere et år siden jeg har hatt noe nytt på den fronten 🙂 Det trengs nok en liten oppgradering der 🙂

 6. Hurra! Jaaaa, jeg vil gjerne vinne.
  Skulle gjerne vunnet talent for å legge neglelakk også.
  Etter å ha vært notorisk neglebiter i 30 år er det uvant å nå ha flotte, sterke negler.
  Så nå øver jeg på å legge neglelakk og å file neglene.
  Del gjerne tips om det om du orker og vil.
  KleM <3

 7. Jeg synes disse lakkene ser spennende ut og har veldig lyst til å prøve. Dessverre finner jeg ingen forhandlere i nærheten av der jeg bor. Jeg er gjerne med på trekningen om å vinne. 🙂

 8. Pingback: Jeg sender en liten pakke.. | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.