Hei oktober!!!

12

20131006-014504.jpg

Jaja, oktober, der dukket du opp i år også ja. Det var nesten så jeg hadde trodd du ikke kom til å vise deg i år, så sakte som september har sneglet seg av gårde.

For alt jeg vet kan det jo hende at du hadde inngått en avtale med september at i år kunne vi fått en dobbelt så lang september, så du kunne tatt en pust i bakken, bare hoppet ut av kalenderen for 2013? Slik ble det selvfølgelig ikke! Misforstå meg rett, jeg er glad for å ha blitt kvitt september jeg også altså, mellom oss kan jeg si at september i år har vært en av de største drittmånedene noen sinne.

Derfor har jeg jo egentlig litt håp til deg da, oktober. Vi nærmer oss slutten på den første uka di, men jeg tror at for min del må vi nok til slutten på både den andre og den tredje uka før jeg kan få noe særlig glede av deg. Du vet, nå for tiden bare ligger jeg her, og vet ikke engang om bladene på trærne i parken har skiftet farge.

Det er jo litt koselig da, at jeg har blitt så glad i dere høstmåneder etter at jeg flyttet til Oslo. Når du slår til med ren og frisk oktoberluft og maler trærne i farger som gnistrer samtidig som himmelen er klarblå og sola fortsatt varmer litt i kinnene er det vanskelig å være misfornøyd med deg. 🙂

Slik som dette:

IMG_6276

Kjære oktober, du må høre litt på meg nå. Jeg regner med at vi klarer å fikse formen min i hvertfall noe i løpet av de kommende ukene, så hvis du kunne være så snill og gjøre meg en stor tjeneste og spare noen slike fargegnistrende dager til jeg kommer meg ut igjen, så vil jeg være deg evig takknemlig! 😀 Jeg kan ikke love deg annet enn heder og ære i sosiale medier, men det teller vel litt det også, i vår tid?

Bare en liten ting til før jeg slipper september helt her: Vi må jo ikke glemme at bloggen fortsatt har lesere som stikker innom både jevnt og trutt! Tusen takk til dere alle sammen. 🙂 Jeg vil gi litt ekstra oppmerksomhet til mine gode kommentatorer (ikke at det har vært så mye å kommentere på her i september kanskje), men her er i alle fall listen over topp fem kommentatorer for september 2013!

1. TanteLappe

2. Måne

3. Helene

4. PM

5. Fighter-Lady

Tusen takk til dere og til alle dere som kommenterer på Facebook og Twitter også!

Jeg ønsker dere en oktober fylt av gnistrende høstfarger og gode opplevelser! <3

Share.

About Author

12 kommentarer

  1. Så trist at du har det så tøft! Høsten er vakker, men også en tyngre periode fordi sommerens evtuelle framgang forsvinner med lavtrykk og annen elendighet. Men den må jo forbi for at vi skal få en ny vår.
    God bedring!

  2. Klar luft og vakre farger.Det er oktobergavene.
    Kan hende den bringer med seg litt ekstra energi også.
    Koselig at du likte «Bær over med meg» 🙂 Vi trenger å bli båret over med, slik at vi kan bære over med andre. senere.
    Klem og de aller beste ønskene for deg og oktober. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.