Ny uke – fri vilje?

8

To lose your autonomy because your body refuses to accept and respond to the mind’s desires creates feelings of inadequacy, powerlessness and oppression. The existential world shrinks along with the physical world. (Carol Lefelt, «Me and My Body»)

Så er det en ny uke – igjen, de kommer og går helt av seg selv. Det er bare å hente frem listen med rutineoppgaver som må utføres, skule stygt på bunken med papirarbeid som ligger og venter og trekke pusten dypt for å orke å prioritere alle krefter man har på å klare å bare være pasient.

Handlingsrommet er ikke stort, det er lite å ta av. Bastet, bundet og maktesløs til tider, men samtidig alltid med et håp om å være på vei inn i bedre tider.

2013-10-12 13.42.47 HDR

Mobilisering: Gå de ekstra meterene opp til kanten av parken for å se høstfargene gløde. <3

Share.

About Author

8 kommentarer

  1. Håper snart bedre dager og uker kommer din vei.

    Jeg føler dager og uker flyr avsted, jeg ser de forsvinner uten at jeg får gjort noe…. Hører om andres fjellturer, fotballkamper, shopping og så videre. Eneste forandringen her er at orkideene blomstrer litt mer?….

  2. Synes praten så gledelig dreide seg om «hva skal du i sommer»,og vips, så er det «hva ønsker du deg til jul», som er det store.. 😉 Ja, dagene og ukene flyr. Hvor blir de av? Listen her, er også lang, og papirene dyttes stadig lengre og lengre unna. Helt til det bare er så mye at makuleringsmaskina til svigerfar er god å ha innen rekkevidde. Tapre du, jeg gleder meg med deg over alle små og større stunder & gleder. Med ønske om en fargerik og så bra som mulig høst videre! Klemmer.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.