Dagens detaljer: Fargesprakende høst

18

Det har ikke vært så mange Dagens Detaljer-poster her på bloggen i det siste, pledd og joggebukse er liksom ikke det heeelt store når det gjelder inspirasjon synes jeg. 😉

Desto hyggeligere når man først klarer å komme seg i oppreist stilling og får beveget skrotten utendørs på en av de flotte, flotte høstdagene vi har hatt her i Oslo i det siste.

Ingen fare med høststemningen når slike farger finnes rett utenfor døra.

20131018-135405.jpg

Er ikke denne hekken utrolig flott?

20131018-135432.jpg

20131018-135444.jpg

Jeg fikk noen rare blikk fra fordipasserende da jeg drev og danderte vesken opp mot treet her, men hva gjør vel det? 😉
20131018-135456.jpg

Solbriller fra Laura Biagiotti og skjerf fra Missoni i høstlige farger.

20131018-135508.jpg

Jeg burde ha tatt en runde med ny manikyr, kanskje jeg får tid i kveld, da blir det høstfarger fra OPI tenker jeg! Armbåndet fikk jeg i bursdagsgave av en venninne tidligere i år, og den myke, gule genseren har allerede blitt en høstfavoritt. (Fra H&M).

20131018-135618.jpg

Med litt fargepryd på bordet er vi snart klare for en koselig familiehelg. <3

20131018-135957.jpg

Share.

About Author

18 kommentarer

 1. Blir nesten beruset av all den fargeprakten nå når høsten byr på det beste av seg selv! Det er en skikkelig vitamininnsprøytning! Vi er jammen lett å glede 🙂

  Du er så flink og begavet. Med farger og ord! Stilige dame 😉 Så godt å se at du har bedre dager 🙂

 2. Flotte bilder du har tatt. Du har et godt utvelgende syn for detaljer og farger. Denne hausten tar pusten fra oss her vest. Jeg bor i en bygd med løvtrær, og det er bare å måpe for hver morgen som kommer. Ser at lenken under går til bloggposten min om motiv. Ser du i poster fra oktober til du finner «Haust», finner du noe av det jeg omgir meg med her.
  Nyt fargene…
  Det kommer svart/kvitt-tider.
  Alt har sin sjarm.

  • Tusen takk for gode ord! 🙂 Jeg gleder meg over dine og andres høstbilder også, når man ikke får hoppet rundt i naturen selv så mye man vil så får man ta inn inntrykkene på andre måter. 🙂 Føler liksom at høsten virkelig vinker oss adjø med eksplosjoner av farger nå, før vi går inn i en kaldere og roligere årstid med enda mer fokus på inneaktiviteter.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.