En neglegave er trukket! :-)

1

Tidligere i dag tok jeg hånd om trekningen av en neglegave, og nå gleder jeg meg til å sende en liten pakke igjen. 🙂

Det kom inn 14 kommentarer (før kl. 12, én kommentar kom etter og ble ikke regnet med) fra lesere som ønsket seg en liten ting i posten.

Med random.org trakk jeg et tall mellom 1 og 14, og tallet ble 2! Kommentar nr. 2 kom fra nakri – hurra og gratulerer til deg! 😀

MP900402894

Tusen takk til alle dere andre som meldte dere på trekningen også! 🙂

Forhåpentligvis blir det ikke så lenge til jeg kommer meg på posten og får sendt denne. Det er morsomt med slike trekninger synes jeg, det skulle kanskje vært mer av det, men jeg er ikke noen proff eller sponset produktblogger, så det får bli litt sånn innimellom når det av en eller annen grunn passer seg sånn. 🙂

Riktig god fredag videre til dere som leser her inne. <3

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.