Jeg har lest: «Hyperbole and a half» av Allie Brosh

4

81djqJv8lZL._SL1500_For noen dager siden fikk jeg en etterlengtet utgivelse inn på iPaden: Hyperbole and a Half-boken var kommet!! <3 Aaaah, jeg mistet nesten pusten der, og skalv på hendene i iveren etter å få lastet ned denne så raskt som mulig. Alle andre leseprosjekter ble umiddelbart satt på vent!

Allie Brosh har blitt et skikkelig nettfenomen med bloggen sin «Hyberbole and a Half», der hun med humor og alvor og Paintbrush-illustrasjoner serverer latterfrembringende, tankevekkende og noen ganger rett og slett triste historier.

Jeg er en av mange som har funnet denne bloggen og blitt sittende og lese og le, igjen og igjen. Noen av favoritthistoriene mine har jeg lest i hvertfall ti ganger! (En av mine favoritter er hennes omdefinisjon av smerteskalaen.)

Om du ikke har lest bloggen før, kan det i hvertfall hende at du har sett dette bildet (eller en versjon av det):

clean-all-the-things

Og nå er altså bloggen blitt bok!

For meg som allerede er fans og har fulgt bloggen lenge var det ikke noe tvil – dette var en bok jeg måtte ha. I suveren Hyperbole-stil får vi servert både gamle slagere og nye historier på løpende bånd, og Brosh forteller om sine opplevelser med familie, barndom og tilbakestående hunder, så vel som mer alvorligere tema om å bli voksen og å bli syk av depresjon. Det står virkelig respekt av den måten hun klarer å formidle ærlig selvinnsikt med så stor humor!

Jeg håper at denne boken ligger under mange juletrær i år – det fortjener den! 😀

Som nerdeglamblogger føler jeg det er mitt ansvar å også ta med et bilde av denne fantastiske neglekunsten:

Fra The Nailasaurus

Nok nå, jeg kunne jo ha pøst på med favorittbilder her – bare kjøp boken eller i det minste les bloggen! 🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. I like Alot;-)

    Genial bok. Har fått tre eksemplar til julegaver og en til meg selv.

    Takk for deling av neglelakkbildet, det var dyrebart!

  2. Denne må undersøkes nærmere :)…! Så veldig morsom ut !
    Det kan ellers virke som om Aftenpostens » Tegnehanne» (www.tegnehanne.no) også har latt seg inspirere av Hyperbole and a half…
    Ønsker deg ei fortsatt god uke 🙂 Lilja

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.