November

4

20131103-131232.jpg

Jeg listet meg stille ut av oktober, sa farvel til en måned med så mange lange dager at de ikke var til å skille fra hverandre. November er kanskje ikke noe å rope hurra for, tenker folk, men selv om verden utenfor kan være grå og regnvåt er november tiden for forberedelser mot en hyggelig desember. Det ligger mye glede i hyggelige forberedelser. Med litt mer oppetid og mye mindre smerter er jeg tross alt lykkelig for å ha kommet meg ett skritt videre.

Tusen takk til alle dere som er her inne og leser og kommenterer – dere fortjener en varm klem alle sammen! Virtuelle klemmer rekker et stykke, og en liten hyllest vil jeg gi som skal bli stående her i skrift, dokumenteres og lagres:

~ Topp fem kommentatorer i oktober 2013 ~

1. Helene

2. Bambi

3. Maria

4. Tornerosesverden

5. Diva

Jeg håper at dere har en fin søndag, med det som passer dere aller best. <3 Her hjemme er det familiehelg med bonusbarnet nå, og da er det mye å henge fingrene i. Historier skal fortelles, opplevelser deles, puslespill og andre spill, filmer og eplekake, og Pappas/Mannens kokkekunster gjør oss glade i magen. 🙂

Hvis noen lurer på hvorfor jeg har vært så stille de siste dagene er det altså derfor – og for en glede det egentlig er å kunne nyte litt av familielivet, selv om det krever intens hvile og oppladning mellom slagene. Det gjelder å få det med seg når en kan, før jeg rekker å si POFF så er de ute av døren igjen på skole og forretningsreise, og da er det tilbake i sofaen med laptopen. Variert er det i alle fall! 🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Håper du har ei fin helg!

    Variasjon kan jo være bra, i en ellers noe grå sykdomstilværelse. Syns jeg….. 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.