Dagens Detaljer: Røde Ruter

3

Jeg avsluttet uken som gikk med et skikkelig smell! 😀 

Planer var lagt, endret, utsatt og avlyst flere ganger, men på søndag var det endelig klart for en utflukt. Det har ikke vært mange av dem i høst, så jeg gledet meg virkelig til å komme ut av huset en stund.

Rutete skjerf er en av høstens store trender, og jeg plukket frem et stort og mykt skjerf i rødt, sort og hvitt fra skapet – perfekt til kjølige novemberdager.

Rødt og sort er jo klassisk, og kan rockes opp etter humør og anledning. På neglene denne dagen valgte jeg to lakker fra Essie: Den røde heter Twin Sweater Set og er fra Essies høstkolleksjon For The Twill of ItSom aksentnegl (fin måte å få prøvd ut flere lakker på en gang) har jeg Essies Toggle To The Top, som kommer fra vinterkolleksjonen Shearling Darling

20131111-140552.jpg

Etter å ha revet av meg en negl ved rydding i boden, ser det ikke like lekkert ut, men dere får i alle fall sett fargene. 🙂

Essie har vært et av mine favorittmerker nå lenge, men disse to lakkene er kanskje noen av de jeg har vært minst fornøyd med dessverre. Den røde var for tyntflytende for min smak, ikke god nok dekkevne (synlig neglelinje etter to strøk), og det blir lett mye søl opp mot neglebåndene. Men det er en veldig fin og klar rødfarge!

«Toggle To The Top» har en mørk jelly-base og rødt glitter. Jeg synes den var litt «klumpete» å legge, men at den ble fin på neglen med tre lag. Denne er det verdt å ta frem igjen til julebordet. 🙂

20131111-140606.jpg

Folk som leser det jeg skriver om neglelakk tror kanskje jeg er veldig fjasete, men nå er det faktisk så sjelden jeg sminker meg at jeg følte meg nesten som en klovn da jeg stod på badet her på søndags morgen og viftet med makeup-koster og mascara-børster.

20131111-140617.jpg

Glad og fornøyd likevel da, og så ble det en «selfie» i oppgangen på vei ut.

Målet for utflukten var en lunsj med en god venninne på Grand Café, og vi var velsignet med nydelig høstvær og et flott lys.

20131111-140637.jpg

På Grand Café var det jazzbrunch!! Det hadde ikke vi fått med oss på forhånd, men det var veldig hyggelig. Rolig og fin bakgrunnsmusikk, masse glade familier og en buffét som kunne tatt pusten fra de fleste. Det var så mye godt der!! Helt umulig å bestemme seg for hva man skulle spise, så jeg smakte på blåskjell, gravet laks med sennepssaus, røkt ørret, andelever, breiflabb- og laksegryte og lammegryte – for å nevne noe! Alt var helt fortreffelig, og så kom vi til desserten…

20131111-140649.jpg

En av flere dessertbord!

Ikke rart dette er populært, folk stod i kø for å komme inn da dørene åpnet klokken 13, og etter samtalene i gangen å dømme var det flere som hadde dette som en kjær tradisjon.

Jeg har jo Grand Hotel i mitt hjerte etter at vi giftet oss der, og å få til en så koselig søndag med en veldig god venninne var virkelig balsam for sjelen. <3 Ja til flere søndager med jazzbrunch!!

Les mer og bestill et bord på hjemmesidene til Grand.

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Gratulerer med kosetur ut på byen. Tenker det var herlig! Skjerfet var fint. Fikk lyst på et. 🙂 Ruter er fint. Så var det neglelakken da…der er du spesialist! Den røde var fin…dyp mettet farge. Likte den.

    Håper du får til flere fine turer ut om ikke altfor lenge! 🙂

    • Tusen takk onkel Johnny! 😀 Slike turer gir gyldne minner og glade smil vettu, setter nok ekstra stor pris på det etter en beinhard høst. Desto hyggeligere å kunne dele gleden med dere. 🙂
      Håper du har så gode dager som mulig!

  2. Vakre farger og vakre du <3 Så deilig for deg at du kom deg litt ut – og for ett dessertbord!! 🙂 Jeg har aldri vært på Grand Hotell. Så himmelsk ut med den maten. Flott skjerf også 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.