Adventslys med neglelakk

6

20131130-115638.jpg

Jeg hadde kjøpt noe lysdekor fra Panduro, og de var kjempefine på hvite adventslys.

Det jeg ikke hadde kjøpt var lilla bånd, som jeg hadde tenkt å knyte rundt lysene. Jeg trodde jeg hadde det, men tok feil der gitt. Å dra ut en tur kun for å kjøpe lilla bånd var uaktuelt, så da måtte vi improvisere.

Og hva har jeg mye av som er lilla og med glitter og veldig pent? Jo, neglelakk så klart! 🙂

Med litt teip fikk jeg maskert slik at det var enkelt å male på en enkel stripe med en fin lillafarge. Helt jevnt ble det jo ikke, men det handler vel mer om min manglende tålmodighet enn noe annet.

20131130-115629.jpg

Lakken jeg brukte kommer fra Zoya og heter Payton, den er fra deres julekolleksjon Zenith. (Du kan se fine swatches av alle lakkene for eksempel hos The PolishAholic.)

20131130-115551.jpg

20131130-115608.jpg

Det var i alle fall et morsomt eksperiment, og resultatet ble ikke så aller verst. Tørketiden var relativt lang, så jeg måtte være ganske forsiktig med de ferdige lysene slik at jeg ikke klisset ut over lakken.

20131130-115618.jpg

Da ble det adventslys i år også, men det helt ferdige resultatet kan jeg ikke vise dere før i morgen – vi venter på adventssøndagen her. 🙂

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Smart gjort!
  Lysene ble jo riktig lekre, også.
  Noen ganger kan detkomme noe enda finere ut av å spare på kreftene 😉

 2. De ble jo superfine! Så kreativt.

  Noen ganger kommer 1.søndag i advent som julekvelden på kjerringa. Hos meg gjør den ofte det i alle fall… Her hadde jeg nemlig ikke planlagt eller kjøpt inn noe som helst fordi jeg tenkte at jeg alltids har et eller annet jeg kan bruke. Men så fant jeg ingenting og jeg har derfor rotet rundt i skap og skuffer for å finne noe som kunne brukes for å skape adventsstemning. Og jeg som sjøl blogger om adventsfat og adventskalendere og adventstaker i bøtter og spann. Sukk. Litt irritert på meg sjøl, men adventsstjerner og en bukett liljer og et glass vin får holde i kveld…

  Adventskalenderne til de «små» er i alle fall i boks, og det er vel det viktigste.

  • Tusen takk! 😀

   Vi trenger jo ikke fikse alt på en gang heller, det er mye her som står «ugjort», og det tar vi litt etter hvert. 🙂 Du er jo veldig flink til å vise frem snasen design da, og når de små er fornøyd i tillegg så er veldig mye gjort!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.