Juleneglelakk 2013: Isadora Sugar Crush ~ Wine Crush

12

Vel, om man ikke har spesielt mange glamorøse avtaler utenfor huset kan man i hvertfall leke litt med glitter og glam fra sofakroken. 😀

Jeg plukket med meg en lakk fra Isadoras Sugar Crush-kolleksjon da jeg var på Vita for noen dager siden. Den dype vinrøde fargen med det sprakende glitteret tiltalte meg, og jeg har for lengst lagt min elsk på disse matte strukturlakkene.

Her har jeg lagt 2 strøk med fargen «Wine Crush»:

20131215-180946.jpg

20131215-180957.jpg

20131215-181003.jpg

Bilde av flasken til venstre og på neglen til høyre. Basen i denne lakken er dyp burgunder-rød, men brekker også litt over i mørk lilla synes jeg. Her glitrer det i både lilla og gull, og det er virkelig en god festlakk!

Påføringen er fin og tørketiden relativt kort. Jeg liker den matte, ruglete strukturen denne lakken får når den tørker, og håper å kunne ta den frem igjen en dag om ikke lenge til et pent antrekk. 🙂

Share.

About Author

12 kommentarer

 1. Neglelakk hjelper til med å pynte opp og gjøre en eller grå hverdag litt mere glitrende!

  Kanskje jeg må innom Vita også en dag….?

 2. Kjempefin! Har ikke helt blitt vant til den ruglete strukturen jeg da, men det kommer nok. Akkuratt nå har jeg på falske negler med en lys rosa lakk. Ikke helt til årstiden, men jeg er jo ikke superdilldall så jeg må venne meg til negler og neglelakk 🙂 Moro er det 🙂 Håper du får brukt den litt flere ganger i julen da.

  • Jeg synes også det hørtes rart ut med neglelakk som skulle bli både matt og ruglete, DET kunne jo ikke være noe fint? Men nå er jeg «solgt» gitt.. 😉

   Synes det hørtes lekkert ut med lys rosa lakk også! <3

 3. Jeg skal innrømme at jeg sliter litt med å følge med på disse nailmailene dine, men jeg lurer på en ting: Er det dine egne negler du har fotografert? I tilfelle er du ekstremt dyktig både til å style og til å fotografere. Hvis ikke kan jo det bli ditt neste mål 😛

 4. Neglelakk er deilig og enkel moro i hverdagen. Behøver verken være tidkrevende eller kostbart. Enkle gleder…

  Og vet du hva! Nå kan du bestille en mengde nye lakker, for du er nemlig heldig vinner av gavekort pålydende 1000 kroner hos Vita.no.

  (Fikk ikke delt facebook-link, sikkert jeg som er dum, men sjekk ut Ingeniørfruen på facebook eller send Ingeniørfruen mavn og adressen din på mariannedebourg at gmail dot com).

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.