Hør nå, dette er viktig: Årets helseaktivist!

2

For arbeidet med å samle inn nesten 3 millioner kroner gjennom stiftelsen MEandYou, er Maria Gjerpe nominert som «Årets helseaktivist»!

Les hva Maria skriver om dette i bloggen sin:

» I november 2012 avslo Forskningsrådet søknad om støtte til studien. Jeg bestemte samme dag at jeg ville sørge for at studien likevel skulle ble finansiert. Noe annet var utenkelig for meg. Etter 6 måneders intenst arbeide, ned til så mange detaljer det var mulig for meg å få til, lanserte jeg MEandYou. Ingen penger. Ingen ressurser. Bare en stålvilje og tro på at det var mulig – og at det var så viktig, for så mange. Jeg gikk gjennom så mange hindringer og tilbakeslag at jeg kunne skrevet en hel bok om alle «feil» jeg gjorde. Læringskurven var superbratt!»

Tenk å være så syk med ME i mange, mange år, og så er det første du gjør når du endelig får medisin og kommer deg på beina å sette i gang med å bruke alle dine krefter på å gjøre en innsats som kan hjelpe mange, mange andre? Det kaller jeg stort!

Vi som har fulgt Maria Gjerpe i flere år vet at hun virkelig brenner for denne saken, og at hun har vært en mester i å bruke sosiale medier til å spre et viktig budskap. Hun har nådd frem og blitt hørt der det teller, og hun har konkrete resultater å vise til!

Det mener jeg er verdt å si TAKK for, og én måte å gjøre det på er nettopp å gi sin anerkjennelse gjennom å stemme på henne i en slik kåring.

Klikk på bildet (eller her) for å komme til stemmesiden, og trykk på den lilla knappen oppe til høyre!

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg håper å nå ut til enda flere enn bare mine «ME-venner» på Facebook og blogg. Jeg håper at også alle mine andre venner, kjente, kanskje folk jeg har jobbet sammen med, pårørende, slekt – ja alle kan ta seg et bittelite minutt og sende en takk til denne damen som har gjort mye!

Det hun har samlet inn penger til er per i dag det eneste reelle håpet jeg ser for å kunne leve et friskt liv igjen – etter å ha sett hvordan hun og andre har gått fra å ha et funksjonsnivå som er lavere enn det jeg har i dag (og det er ikke høyt!), til å leve et fullverdig og friskt liv, er det en stor drøm for meg også å få prøve denne medisinen. Jeg er helt sikker på at Marias bidrag er en stor og avgjørende faktor til at det nå til våren kommer en viktig studie på denne medisinen, så hun fortjener en stor takk fra oss alle!

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.