Snart, snart…

6

God morgen kjære blogglesere!

Vet dere hvorfor jeg sitter her på en mandags morgen og småsmiler mens jeg tenker «snart, snart»?

Mens snøen laver ned utenfor og brøytebilene brummer rundt i gatene, ser jeg på kalenderen og teller. 1, 2, 3, 4, 5… Bare FEM dager så er vi f e r d i g med januar!

Ryggen min strekkes og stive muskler blir myke av varmepleddet rundt meg og jeg tenker at snart, snart er vi ferdige med en av de (for meg) verste vintermånedene. Hurra! 😀

Snowflakes ❄️#bw #fmsphotoaday #winter #snow

Nå blir det snart liv og røre i huset, og jeg skal i gang med planleggingen av uka. Kalenderen er ikke akkurat tom, og det står mye på lista over ting som skulle/burde fikses. (Likevel hender det jeg kjenner på et savn etter spontaniteten, slik det beskrives i denne gode bloggposten.) Uten en plan får jeg i hvertfall ikke gjort noe!

Hvem vet hva dagen og uka bringer? 🙂 Jeg legger en plan og justerer underveis. Men først og fremst skal jeg ha nedtelling, på fredags kveld er vi ferdige med januar!!

I think this bird is cold... ❄️ #fmsphotoaday Day 15: Black + White #winter #bird #cold

Jeg har besøk av mange frosne fugler på balkongen for tiden, dette er én av dem. Han får halve epler servert under stolen der det er litt snøfritt. Viktig å ta vare på de små fjærballene nå som snøen dekker alt.

Ha en så god start på uka som mulig! 

Share.

About Author

6 kommentarer

  1. Ååå, nå ble jeg glad, det hadde jeg ikke tenkt over! Og er vi veldig heldig så kommer våren i mars, med fuglekvitter og grønne skudd! *håpe*

    • Jaaa! <3
      Og februar vettu, den skal vi bare bruke til å forberede oss på våren... tenke på fine vårfarger, ha tulipaner på bordet, finne frem litt vårneglelakk og vårklær kanskje? Glede oss til påske!

      Dessuten er det jo Valentine's i februar da! <3

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.