Topp fem kommentatorer i januar! (Og noe glamorøst.)

6

God morgen kjære blogglesere! 😀 Eller «hallooooo bloggeeeeeen», som man visstnok sier også.

Men noen videoblogg blir det altså ikke. 😉

Her slo den indre vekkeklokka seg på litt over seks i morges, på tross av at det tok lang tid før jeg sovnet, så jeg har allerede rukket å lakke neglene og lese litt blogger her i sofakroken med fyr på peisen og all ting.

Kanskje jeg våknet så tidlig fordi jeg er glad for at januar er over?? Jeg har bestemt at februar bare er «oppladning» til vårmåneden mars, og dessuten er februar som kjent en kortere måned, så når går vi bare mot lysere tider!

Det har vært kjempebra med aktivitet her på bloggen i januar! Veldig artig med både nye og gamle besøkende, masse kommentarer og innlegg som har blitt delt rundt omkring i sosiale medier. Som vanlig vil jeg gi en uformell hyllest til dere «toppkommentatorer», og her er lista for januar 2014: 

1. TanteLappe

2. Helene

3. Bambi

4. Støvkorn

5. Lilja

Tusen tusen takk, til dere og til alle dere andre som har delt og kommentert både her og andre steder. <3

Jeg har ikke så mange premier å dele ut, men jeg tenkte å dele en historie med dere i det siste. Det har kanskje ikke vært så mye glamorøst på bloggen denne uken, så derfor har jeg bladd i noen minner og fant noe jeg lo litt av:

Den gangen jeg ble glamorøst overrasket!

Jeg var i utgangspunktet skeptisk da mannen fortalte meg at vi var bedt med på en tur til Tenerife med jobben hans. Var ikke det erke-Syden liksom? Skulle vi tilbringe en uke med å slentre rundt i glorete Syden-barer med en haug IT-folk jeg aldri hadde møtt før? Kanskje ikke det mest romantiske jeg kunne tenke meg…

Skepsisen lettet noe da det kom bud på døra her med informasjonsbrosjyrer, egne bagasjetags for arrangementet og ikke minst program med kleskoder for hver middag, lunsj og så videre. Jeg visste hva en cocktailkjole var, men det var første gang jeg hørte uttrykket «resort casual attire». Javisst, her måtte det googles.

Og så dro vi til Tenerife, og så endte vi her:

IMG_1441

Gran Hotel Bahía del Duque Resort het det, og jeg hadde aldri sett et så vakkert eller luksuriøst hotellområde i hele mitt liv!

IMG_1448

Selv om det begynner å bli en del år siden denne turen nå, så vil jeg fortsatt virkelig anbefale det – hvis du har mulighet til å dra dit! Det var som en oase av skjønnhet, oppvartning og deilig mat.

Frokost med champagne, pata negra og jordbær dyppet i sjokoladefontenen? Sier nok ikke nei takk til det. 😉

IMG_1533

Vakkert, vakkert over alt… Har hundrevis av bilder fra denne turen, like artig å se på dem hver gang. 🙂

IMG_1550

Så kjære toppkommentatorer, om vi ikke har muligheten til å gjøre det i virkeligheten så tenk at jeg tar dere med på et virtuelt opphold her på Bahia i alle fall. <3

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Tusen takk for heder og ære, men det at vi er aktive her er jo fordi du skriver om så mye som engasjerer oss – det er en glede å følge deg:)
  Å – som jeg lengter til sol og varme – håper virkelig vi får råd og anledning til en tur til varmere strøk i år. Det er deilig å drømme seg bort!

  • Takk for gode ord! <3
   Det er dere som følger, deler og liker som gjør at jeg får lyst til å fortsette å skrive!

   Ja, tenk om vi bare kunne få oss en skikkelig lang tur til varmen... mmmm... Jeg håper!! 😀

 2. Takk for mange varierte og engasjerende innlegg gjennom hele januar måned 🙂
  samt inspirerende bilder fra Tenerife…! Og HURRA for februar 🙂

 3. Gøy å være på lista di.
  Det er jo fordi du skriver så mye interessant og bra.

  Takk for at du deler de fine minnene og bildene dine, det gjør godt å drømme seg litt bort av og til.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.