Dagens detaljer: Charivari

0

English summary at the end of the post. 

Det har begynt å komme noen små, søte pakker med vårnyheter til meg, og jeg gleder meg til å sette i gang med utprøvingen. 🙂 

Først ut er Chanels Charivari fra vårkolleksjonen Notes de PrintempsCharivari er en dyp, dus plommefarge og en kremlakk som er lett å legge og dekker godt på to lag.

2014-02-01 11.52.55

Denne lakken passet veldig godt når jeg skulle på en liten date med mannen.

Frem med mormors perlekjede da. 🙂

20140202-140319.jpg

Joda, jeg skulle ha smilt, men det er ikke alltid så enkelt med en slik selfie. 😉 Neste gang!

20140202-140633.jpg

Kjolen er fra Wallisperlekjedet er kjært arvegods fra min kjære mormor, ørepynt vintage. 

Har dere forresten vært på TRANCHER entrecôte i Oslo? Det var vårt første besøk der på vår lille utflukt sammen, og det var virkelig bra!

20140202-141055.jpg

Her er det altså kjøtt som står i fokus, og jeg liker restauranter som spesialiserer seg! Til forrett spiste jeg kamskjell med blant annet mangosaus, lime og fersk koriander – nyyydelig.

Vi valgte litt ulikt tilbehør og forskjellige sauser, og fikk et lekkert stykke kjøtt på tallerkenen.

20140202-141036.jpg

Jeg likte lokalet veldig godt også – lite, lunt og koselig. Vi var heldige som fikk bord da vi droppet innom uten å ha bestilt først, men så var vi der også tidlig og ble ikke sittende veldig lenge.

Desserten må jeg også skryte litt av – sjokolademoussen var akkurat passe mektig og søt, og bærsausen (som jeg mener var blant annet solbær) balanserte det søte på en bra måte.

20140202-141046.jpg

Anbefaler absolutt Trancher for en koselig date. 😉

~

I’ve started testing the spring nail polishes, and the first nail polish I’ve tried is Chanel’s «Charivari», from the «Notes de Printemps»-collection. This créme polish applies smoothly and is opaque in 2 coats. I wore it for a date with my husband at a restaurant in Oslo called «Trancher» where they serve only one main course – entrecôte. It was really lovely, I enjoyed both the food and the athmosphere. I recommende the scallops (with lime, coriander and mango) as a starter and the chocolate mousse for dessert. For the rest of my outfit I wore a dress from Wallis and pearls I have inherited from my dear Grandmother.

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.