En behagelig hengekøye…

5

Mmm…. det er så deilig å være utenfor arbeidslivet, nesten som å ligge i en behagelig hengekøye! 

hengekøye

Jahahha, han Gunnar Stavrum får virkelig sagt det altså: «Norge har et godt helsevesen, gode sosiale ordninger og et humant arbeidsliv.»

Faktisk taper vi ikke noen ting på å være syke og uføre, tenk det!

Sykefraværet skyldes blant annet at vi er det eneste landet i verden hvor du ikke taper fem øre på å være hjemme i sengen.

Jeg har i hvertfall ikke tapt noen ting på å bli syk og være hjemme i sengen. Nehei, for ALLE som kan prosentregning vet at det er ikke fem øre forskjell på 100% inntekt og 38% inntekt. (Hurra for beregningsgrunnlaget mitt liksom.)

Helt gratis er det å være syk også vettu. Ingen merutgifter til leger, behandlinger eller medisiner. ALT er klinke gratis, Stavrum! ALT! Vi får faktisk penger kastet etter oss for å være syke!

Det er helt utrolig.

Jeg er så glad, for at Stavrum har rett, og at vi har «et sosialt sikkerhetsnett som er behagelig som en hengekøye.» Jajajmennsann, bare spør mannen min, har har heeelt sluppet å fungere som sikkerhetsnett du. Jeg er sikker på at han fikk lyst til å påspandere Stavrum noen pils faktisk, fordi han har så rett.

Skulle nesten ikke tro det var sant.

Det legemeldte sykefraværet gikk ned med 1,9 prosent fra 3. kvartal 2012 til 3. kvartal 2013. Sykefraværet er nå på 5,5 prosent.

Det legemeldte fraværet  i 3.kvartal ikke vært på et lavere nivå siden vi begynte med offisiell sykefraværsstatistikk. (Kilde: NAV)

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. Vi er jammen meg heldige!

  Og en ting er de økonomiske ytelsene vi får, men alt det sosiale da, du. Deltakelse i livet. Nei, hjelpes meg, ville ikke byttet denne behagelige tilværelsen med noe. Eller…

 2. jaha....liksom..... on

  hvem er han…..en tallnerd?

  virkelighetskontakt har han i hvertfall ikke…..

  minstepenjson 162.000 og 70.000 i sykdomsutgifter. i tillegg en syk datter

  vi har begge autoimmune sterkt funksjonsnedsettende sykdommer

  fuktigskadet leilighet og sosial isolasjon. jeg er heldig om jeg snakker med ett annet menneske en gang hver uke. helsevesen ? vel….ikke for oss

  tragisk at han skriver slik

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.