About Author

18 kommentarer

    • Takk!! Det var en fantastisk opplevelse, noe jeg egentlig aldri hadde trodd jeg skulle få oppleve. Er veldig takknemlig nå! (Og oppsatt på bevaring av verdens gjenlevende tigre!)

  1. Hellevennen, jeg kan tenke meg det var helt fantastisk. Unner deg dette av hele mitt hjerte. Det førster bildet var nok til at jeg smeltet helt her ♥ *klem*

    • Ja, absolutt!! Jeg ble i alle fall helt bergtatt av disse. Føler meg så heldig som har fått se dem på nært hold, se bevegelsene, kjenne pelsen, lukte og sanse dem. Du skulle ha sett da én av dem oppdaget noe interessant utenfor gjerdet. Den gikk fra rolig og søvnig til meget spretten og årvåken på et par sekunder!

  2. Dette var en opplevelse å få «være med» på!
    Fantastisk med så flotte dyr – og du ser riktig så avslappet ut. Var det noen som sa villmarkens dronning? – vi snakker tiger og hai… Moro Cathrine!!
    Velkommen hjem igjen og riktig god hvile ❥

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.