Tampa’s Lowry Park Zoo

0

Herlighet, jeg har hatt det gøy i dag. 😀

I går var det et skikkelig brakende tordenvær her i Tampa som renset luften, og i dag våknet jeg til en kjøligere og mye mindre fuktig og klam dag. Det passet meg bra, for da tillot formen at jeg kunne ta meg en tur ut!

Det er selvfølgelig mye man kan gjøre, men jeg valgte å ta turen til Tampa Lowry Zoo, som jeg hadde fått anbefalt av flere her.

Denne dyrehagen er stor, og gav med en gang et godt og velstelt inntrykk. Jeg begynte med å besøke et fugleområde, og ble slått av både variasjon, flotte omgivelser og dyr som virket kvikke og friske. Jeg forstod etter en titt på kartet at jeg neppe ville klare timesvis med vandring for å rekke over alt her(det er svært! se kart her), men plukket ut en del høydepunkter jeg gjerne ville ha med meg og spanderte mindre tid på noe annet.

En gammel drøm jeg har er å en gang komme meg på safari i Afrika, så denne delen av dyrehagen var et selvsagt valg.

20140416-165500.jpg

 

Ikke minst har jeg alltid ønsket å se levende giraffer! Det har av en eller annen grunn ikke skjedd før, så jeg gledet meg til det. Riktignok nærmer jeg meg etter hvert 40-årene, men jeg tillater meg virkelig å bli barnslig begeistret likevel. 😀

20140416-165515.jpg

De var både større og mer majestetiske i virkeligheten enn jeg hadde sett for meg.

20140416-165529.jpg

Se så fin!!

20140416-165551.jpg

Jeg hadde tenkt å betale noen kroner for å få lov til å mate dem, men da jeg kom opp på forings-plattformen hadde alle giraffene funnet ut at det var jaggu et knakende godt tidspunkt å legge seg ned på. Jeg aner ikke hvor lenge giraffer pleier å slappe av, men i stedet for å stå der og vente ble det bare noen bilder før jeg gikk videre.

20140416-165607.jpg

Jeg fikk i alle fall ikke mindre lyst til å dra på safari etter denne dagen! Slike dyr bør jo egentlig helst nytes i den store friheten…

Andre høydepunkter fra dyrehagen var krokodiller, fargerike papegøyer og andre fugler, aper, baby-elefanter og alt mulig rart egentlig. Så gøy! 😀

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.