About Author

2 kommentarer

 1. en nordlandspike on

  Så deilig å høre noen oppløftende nyheter 🙂

  Og mest av alt – hjertelig takk for at du driver denne bloggen, og all innsatsen du legger ned! Uten deg hadde jeg neppe funnet og lest den avisartikkelen, det samme kan sies om det meste annet på siden din. Er jeg nysgjerrig på om det har skjedd noe nytt i ME-verdenen er det hit jeg går for å titte, å lete rundt på nett selv blir for utfordrende.

  Så igjen, jeg er deg uendelig takknemmelig! 🙂

  • Så hyggelig å høre, det ble jeg virkelig glad for. 🙂

   Jeg kan ikke annet enn å følge med på ME-saken og se om jeg finner ut noe nytt, og da føles det bare rett og riktig å dele interessante ting jeg finner med andre. Nå har det blitt mindre ME-blogging etter hvert, for det er jo ganske tidkrevende å skrive om det også. Men jeg legger ut masse linker og stoff på FB-siden her i tillegg: https://www.facebook.com/menytt

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.