Sommerneglelakk 2014: Chanel Reflets d’Été

1

Vanligvis skriver jeg om kommende sommerkolleksjoner i god tid før sommeren, men denne våren har livet rett og slett kommet i veien.

Likevel koser jeg meg med slipp av flotte, fargerike kolleksjoner, og synes det er fint å dele noen bilder og tanker med dere – forhåpentligvis både til inspirasjon og glede. 🙂

Chanel Summer 2014 Makeup: Reflets d’Été

chanel Summer2014_collection

Sol, strand, gyldne toner og sandkorn i håret – alt ved Chanels sommerkolleksjon får meg til å tenke på en deilig dag på stranda.

Du kan selvfølgelig se hele makeup-kolleksjonen på Chanels sidermen jeg skal konsentrere meg om neglelakkene her.

Chanel-Reflets-d’Été-de-Chanel-Makeup-Collection-for-Summer-2014-le-vernis

Fem nydelige lakker, fra venstre:

Eastern Light #613, Sweet Lilac #615, Pink Tonic #619, Tutti Frutti #621 og Mirabella #623

En fargerik kolleksjon med mange muligheter for miksing og matching! Fine swatches kan du se på All Laquered Up.

Jeg var jo i Florida en tur i april, og besøkte selvfølgelig Neiman Marcus på et stort kjøpesenter der. Chanel-representanten humret av mitt gledesutbrudd da jeg så at de allerede (den dagen!!) hadde fått inn sommerkolleksjonen til Chanel, og med mer behagelige priser enn her hjemme forsvant 4 av kolleksjonens lakker ned i min handlepose….

Jeg synes selvfølgelig den lyse lillalakken er helt nydelig (og har en «Dagens detaljer»-post på gang der), men den knall oransje Mirabella er også en herlig sommerfarge!! Den skal jeg lage en kul manikyr med i sommer.

Et av promobildene til Chanel viser en manikyr jeg gjerne skulle ha klart å legge:

Chanel-Reflets-d’Été-de-Chanel-Collection

Dessverre er nok dette mer et resultat av Photoshop enn noen som har sittet og faktisk lagt denne, men ideen er fin og jeg har lyst til å få til en variant av denne, for hvit og orange er knallfine farger sammen om sommeren, eller hva? Tenk dere denne eller en lignende manikyr til et helhvitt antrekk for eksempel.

Jo, jeg bare  ta med et bilde til, for jeg kjøpte en øyeskygge også med en helt fantastisk kremete konsistens som gav et nydelig resultat. Illusion D’Ombre, selvfølgelig i den lyse, lilla Utopia. (Men jeg har ufattelig lyst på de andre skyggene fra kolleksjonen også.)

illusion dombre utopia

Lekkert, ikke sant? Tenker dere er nysgjerrig på å se hvordan jeg skal style med disse fargene nå! 😀

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Både neglelakkene og øyenskyggen så helt nydelig ut. Gleder meg til å se hvordan du skal style med disse fine fargene 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.