Denne desserten altså…

2

2014-06-08 17.34.02 HDR

Jeg har skrevet om restaurant Sawan på Frogner før, men jeg bare måtte vise dere dette kunstverket av en dessert jeg fikk servert der i går.

Jeg tror det het noe med sjokolade og pasjonsfruktsorbét, men det jeg fikk servert var så mye mer og veldig spennende. Det gule på toppen er en pasjonsfruksorbét, og en helt nydelig sådan. Det knallgrønne den hviler på var faktisk timianslush! Veldig, veldig godt og spennende. Ellers ser dere jo ulike frukter, det var marengs, sjokoladeganache, og det som ser ut som en liten ball med høy minnet meg om det som er utenpå de lekre, egyptiske kunafa-kakene – et slags sukkerspinn smaker det som.

Var den ikke bare rålekker?? Jeg må bare anbefale Sawan på det sterkeste, ikke bare på grunn av denne desserten så klart, men de serverer virkelig fantastisk mat der.

Sashimi-forretten min var også et fyrverkeri av farger. «Man spiser også med øynene,» sier Hellstrøm, og det er jammen meg noe de har tatt på alvor på Sawan.

2014-06-08 16.25.49

Veldig veldig fornøyd med denne (litt forsinkede) bursdagsdaten altså! 😀 <3

2014-06-08 16.20.38 HDR

 

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: Anbefaling: Restaurant Sawan | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.