Sommerneglelakker 2014: Dior Transat

0

summer-look2014-gmcvjpg3573972616566963218

Moderne maritimt er assosiasjonen jeg får til promobildene fra Diors sommerkolleksjon «Transat». Man kan godt tenke seg at denne damen ligger på dekk på en flott cruisebåt eller en privat lido. På Huk er hun neppe. 😉

Like lite sannsynlig tror jeg det er at vi får se mange med  kraftig blå øyenskygge i Oslo-gatene i sommer, selv om fargepalettene så absolutt er nydelige. I stedet for den knall blå (se hele kolleksjonen på Diors sider), ville jeg nok gått for den mer gyldne paletten Sundeck.

covers_sku-Y0148853-F014885564

Neglelakkene er klassiske og fine i maritimt tema.

Dior-Transatlantique-Makeup-Collection-for-Summer-2014-nail-products

Fra venstre: Yacht #210, Sailor #700 og Captain #750

Selv om dette er lekre lakker må jeg innrømme at kolleksjonen ikke akkurat kalte på meg. Jo, den er klassisk og fin og det er så absolutt flotte sommerfarger. Men det blir litt for likt mye av det jeg har fra før, og jeg har derfor valgt å stå over årets Dior-sommernegler for egen del. (Vet at noen blir helt sjokkert over å høre dette, men.. 😉 )

Det følger med stickers man kan lime på neglen, og det kan kanskje være et trekkplaster for noen. Mine erfaringer med slike stickers er begrenset og relativt dårlig, og trekker ikke opp spesielt mye for min del.

Vil du se noen swatches så har Nailderella et flott innlegg med swatches av Sailor, og Ommorphia Beauty Bar har swatches av alle tre.

Vel, om ikke annet så inspirerer fargene meg til å se om jeg kan komponere et «maritimt» antrekk til en fin sommerdag, selv om det ikke blir med Dior-farger på neglene. 😉

Det jeg heller kunne ha tenkt meg var denne Backstage-boksen som Dior har laget for å gjenskape looken fra Vår/Sommevisningene 2014.

Dior-Backstage-Box-Summer-2014

Mer informasjon hos Chic Profile. (Vet ikke om denne er å få tak i her i Norge, de går for ca. 1200,- på eBay ser jeg.)

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.