Kjære bloggen, det er ikke deg…

19

Hvor står vi hen nå, bloggen?

Jeg har ikke gitt deg noen oppmerksomhet i hele sommer, og selv om det finnes kløe i skrivefingrene mine er det vanskelig å starte igjen når jeg har skjøvet deg til side så lenge.

Vi har hengt sammen lenge nå, i mange år. Ting har forandret seg etter hvert. Mye har forandret seg. Hva jeg har lyst til å skrive om, hva jeg føler jeg kan skrive om, hva jeg orker å skrive om.

Mange av våre venner og følgere har blitt med over på Facebook, Twitter og Instagram. Mange temaer har jeg funnet ut at egner seg bedre i lukkede grupper enn på en side hvem som helst kan følge.

Hva skjer med oss videre, bloggen? Jeg er ikke helt sikker, det føles som om vi har glidd fra hverandre. En del av meg har lyst til å bare strekke denne bloggpausen videre. En annen del av meg har lyst til å legge en plan, gjøre en mer systematisk blogginnsats utover høsten.

Det er ingen som maser, jeg har tid til å tenke og bestemme meg. Så får vi se hva som skjer. Jeg har ikke gitt deg opp helt, enda… 😉

 

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Nei, nei – ikke gi deg nå 🙂
  Nå har jeg jo endelig funnet ut at jeg måtte tilbake til blogg 🙂 Facebook er supert, men det er jo ikke det samme 🙂 Du er en super blogger!
  Jeg angret skikkelig på at jeg sluttet og ga opp den gamle bloggen min – nå er den jo borte!

 2. Kjære bloggen 🙂 Håper av hele mitt hjerte at du og SerindipityCat klarer å finne tilbake til hverandre og fortsette dette flotte samarbeidet som jeg og mange har stor nytte og glede av rett som det er 😉 Hilsen en beundrerinne av bloggen 🙂

 3. Håper du fortsetter å skrive! Vi er ikke alle på Facebook, og blogger hvor det ikke er nyheter hver dag er vel også greit, vel?

 4. Oi. Neeeeiiii!! Ikke alle er på Facebook og Twitter. Håper du velger å fortsette bloggingen. Du gjør en forskjell for mange med kloke betraktninger og informasjon krydret med hverdag, ferier og neglelakk! Bloggformatet er særegent og har spillerom man ikke nødvendigvis finner i andre SoMe-format.

  Krysser fingre for fortsettelsen og takker veldig for det du har blogget så langt!

 5. Litt sent ute her, men jeg håper absolutt du fortsetter! Synes bloggen din er en veldig fin blanding av mote, politikk, helse, betraktninger om livet, fine bilder… Ikke alle er på FB og blogging er litt som å sette seg ned med et blad, noe litt mer liksom.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.