~ME Nytt~ som RSS-feed

2

Det er jo en del som hevder at det å følge blogger og andre nettsteder via en RSS-feed er blitt avlegs, nå som folk deler linker og saker i alle mulige kanaler i sosiale medier.

Jeg tillater meg å være uenig i akkurat det, og synes fortsatt det har en verdi å legge blogger og andre sider inn i RSS-leseren min slik at jeg kan holde meg oppdatert på hva som publiseres. Det tror jeg det er flere som synes også, om man skal se på det ramaskriket det ble da Google Reader ble lagt ned.

Jeg har overført RSS-lista mi til Feedly, og er godt fornøyd med det!

Nå har jeg som dere sikkert vet en Facebook-side hvor jeg deler nyheter om ME-saken: Forskning, medieoppslag, anbefalte blogginnlegg, nytt fra ME-foreningene og så videre. ~ME Nytt~ heter den, og gledelig nok øker antallet «likere» for hver uke som går. Sakene derfra blir også publisert på twitter: @me_nytt.

Hvis du vil ha alle sakene jeg publiserer på ME-nytt inn i din RSS-leser, så kan du bruke denne RSS-feeden:

https://www.facebook.com/feeds/page.php?id=157249617650763&format=rss20

Greit for å holde seg oppdatert, for det er ikke alt jeg klarer eller har tid til å få blogget om. 🙂 Det er klart at de aller viktigste sakene, de legger jeg ut på bloggen her. Men om jeg skulle ha blogget om alt interessant ME-stoff, da måtte jeg ha hatt det som fulltidsjobb og kanskje ansatt et par assistenter i tillegg. 😀

Så skal du følge med på hva som skjer i ME-saken, så vil jeg frekt og freidig anbefale min egen nyhetsside der altså!
MEnytt

Og en annen dag kan jeg jo kanskje vise dere hvordan man finner frem til RSS-feed-adresser for Facebook-sider! Det er litt små-klønete, så trenger litt lengre tid på å forklare det, men det kan jo kanskje være nyttig? Rop gjerne ut i kommentarfeltet om du synes det hadde vært kjekt.

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.