En ting om gangen…

6

IMG_3415.JPG

Noen ganger skal det ikke mer enn én ekstra ting, tanke eller mulig oppgave til før alt går i spinn. Med tanke på hvordan denne natta har vært (urgh), skjønner jeg jo at det bare er å stryke 99% av lista over ting jeg ønsket å gjøre.

Det er nok lurest å fokusere på én ting om gangen, og ikke bruke tid på å være gretten for det som ikke ble noe av.

Jeg tenker på min sindige onkel som jeg en gang spurte hva han skulle gjøre i ferien sin. Med et lurt smil svarte han: «Jeg skal gjøre veldig små ting veldig sakte.»

Det er en god målsetning for i dag. 😉

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. En riktig så klok onkel, men det er en kunst det der, å ikke legge for mye planer mens man er på «topp». Har nok gått på mange smeller der, og skuffelsen (over seg selv) er like stor hver gang. Jeg prøver stadig å finne en balanse, prøver å ikke ha mer enn en planlagt ting i uka, men selv da hender det at det skjærer seg (er jo slett ikke sikkert det ble riktig dag). Synes det er verst der det involverer andre og deres forventninger, ikke alle skjønner om du må trekke deg.
  Mye planer foregår bare i mitt hode og jeg tør ikke si det høyt før jeg vet at dette kan gå. *Ler* det fører enkelte ganger til litt overraskende utspill på mannen i huset, men han er typen som snur seg rundt etter mine innfall veldig fort, heldigvis.
  Håper dagen din kan bli bra selv om det bare blir den ene lille tingen det er rom for i dag. En kan jo alltid håpe på morgendagen.

 2. Diggar din sindige onkel. Jag följer hans råd också idag också efter riktigt dåliga dagar.
  Jag har stressat upp mig av förslag till ny uførreform & stress i alla former slår ut min kropp totalt, så nu betalar jag för att vara engagerad i vår framtid. Gahhhhhh..,

  Bästa dagen så god som den kan bli, till dig

  • Ja, den saken om uførereformen har skapt mye usikkerhet og stress hos mange. Og det gjør oss jo rett og slett sykere!!

   Akkurat dette har jeg forsøkt å få folk til å forstå – at når man er syk så blir man pådyttet så mye arbeid, stress og usikkerhet for å prøve å få hjelp at man rett og slett bruker opp alle kreftene på det!

   Håper at du har fått noen gode dager. <3w

   (Beklager at jeg er så fryktelig treg til å svare på kommentarer, men jeg må ta det litt innimellom slagene her.)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.