Festneglelakk 2014: Zoya Wishes

4

Zoya wishes

Om to dager er det bare to måneder igjen til jul… Skremmende hvor fort tiden går!

Mange har nok en festsesong fremfor seg med anledninger til både det ene og det andre. Flere store neglelakkmerker kommer med egne vinter eller «holiday»-kolleksjoner som er skikkelige festneglelakker.

Zoya er et av mine favorittmerker og slipper en kolleksjon i november som heter Wishes. 

zoya_wishes

Her er det både PixieDust (med «sand-finish») og skimmerlakker. Perfekt for å lage egne design med matching av farger!

NORI (ZP766) – Safirblå PixieDust med holografisk hex-glitter

THEA (ZP767) – Dyp ametystlilla PixieDust med et flash av orkidé, masse holografisk hex-glitter

IMOGEN (ZP768) – Sort krystall PixieDust med holografisk hex-glitter

PRIM (ZP769) – Fløyelsblå metallisk

HAVEN (ZP770) – Metallisk dyp plommefarge med et slør av orkidé

WILLA  (ZP771) – Sort som onyks kremlakk

Lurer på om ikke disse må snike seg inn i julekalenderen… 😉

Share.

About Author

4 kommentarer

    • Så artig at du kan bli inspirert på den måten da. 😀

      Jeg har tenkt på det selv, om jeg skulle sette meg ned med malerskrinet og la meg inspirere av ulike høst-paletter, enten det er neglelakk eller makeup… Det er jo folk som er flinkere enn meg til å sette sammen spennende fargekombinasjoner haha 😀 Men kanskje jeg kunne fått til et eller annet «uttrykk» med det… jeg vet ikke.

      Når jeg får ryddet hobbykroken så skal jeg i alle fall prøve! (Det har blitt mer «stedet vi kaster ting vi ikke orker å rydde bort»..ehm… ikke akkurat gunstig for å få utløp for kreative evner.)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.