Godt nytt år!

6

IMG_3588.JPG
Nå har jeg gått i mange dager og tenkt på at jeg burde skrive et nyttårsinnlegg på bloggen.

Jeg er bare rammet av et hardt tilfelle av «tilbake til hverdagen»-forvirring, og får egentlig ikke gjort så mye.

Så i stedet for å gå og tenke på hva jeg kan skrive, slenger jeg ut dette bildet fra Zen Pencils (meget anbefalt blogg) og ønsker alle lesere et godt nytt år!

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Kjenner meg igjen i det. Jeg har jo så mye å skrive om, men så ser det ut som det er lukket inne for godt. Det eneste som kommer ut derfra er lister over alt mulig. Det er jo ikke det jeg skal drive tiden med!

  Ønsker deg et godt bloggeår, uten din blogg mangler noe vesentlig!

  • Tusen takk for en hyggelig nyttårshilsen! 🙂

   Kanskje vi lider av blogg-forstoppelse?? 😮 Ikke godt å si!

   Vel, jeg håper både du og jeg kommer i gang igjen…. Jeg har ikke hatt overskudd til å lese noe særlig blogger heller, på lenge, men når jeg åpner leselista mi igjen så hadde det vært veldig fint å se nye innlegg fra deg der! 🙂 Du har alltid noe relevant å komme med som setter tankene i gang.

   Riktig godt, nytt bloggår!

 2. Artig at vi har delt det samme bildet nesten samtidig! 🙂 Zen Pencils er flott.
  Kjenner godt til den «tilbake til hverdagen»-følelsen, men regner med at det ikke tar lang tid å komme tilbake på sporet.
  Håper du også får et fint 2015!

  • Det var nok ikke en tilfeldighet, jeg tror jeg så bildet hos deg! Dessverre lå jeg i sengen og mobilblogget og var ikke så fryktelig konsentrert, for jeg skulle selvfølgelig ha fortalt hvor jeg fant bildet og linket til deg. Håper du kan tilgi meg forglemmelsen!

   Takk for nyttårshilsen. 🙂 Jeg håper at det blir flere bilder og flere ord i 2015!

   • Åh, du følger bloggen min? Så hyggelig 😀 Helt i orden at du deler Zen Pencils-bildet, det er en blogg som fortjener å bli sett! 🙂

    • Javisst! Bloggen din ligger i RSS-leseren min den! 😀 Det er jo ikke alt jeg får med meg, må si at jo flere sosiale medier-kanaler vi har fått, jo mindre blogglesing blir det. Men sånn er det vel for flere.

     Jeg er en ELENDIG kommentator selv da… *rødme*

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.