Vårneglelakk 2015: Essie Resort 2015 Collection «Suite Retreat» – og rabatt på neglelakk!

2

Innlegget er sponset av Cuponation og BliVakker*

New-Essie-nail-polish-resort-collection-2015-2

Mm…hvem kunne vel ikke tenkt seg et lite resort-avbrekk nå? Kanskje har du allerede bestilt en tur i påsken?

Det er jo ikke alle som synes fjell og snø frister, mange av oss lengter mer mot varmere strøk og avslappende omgivelser. 😉
Essie kommer med en resort-kolleksjon hver vår, en slags «tilleggskolleksjon» med 4 farger før vårkolleksjonen på 6.

I år syntes jeg resort-kolleksjonen var ekstra forlokkende, og vil derfor gjerne presentere den for dere OG gi dere muligheten til å få rabatt på Essie-neglelakker!

Navnet på kolleksjonen er «Suite Retreat» og den består av 3 farger i rosa til rosabrune nyanser, og en frisk blåfarge.

essie-resort-2015

Cocoa Karma ~ Stones ‘n’ Roses ~ Suite Retreat ~ Time for Me Time

Cocoa Karma er en kremlakk med farge som en lys melkesjokolade, Stones ‘n’ Roses er en vårlig korallrosa, Suite Retreat beskrives som en «orkidéblå» (og blå orkideer er veldig sjeldne), og Time for Me Time er en transparent lys rosa med litt skimmer.

Jeg satt og lekte meg litt med disse fargene og kom frem til en enkel manikyr med «Time for Me Time» som grunnlag og en aksentnegl med water-marbelling.

Den lyse rosa «Time for Me Time» er en ganske gjennomsiktig lakk med rosa skimmer. Dessverre ikke så lett å se på bilder, men den har en flott glans i virkeligheten. Jeg synes den er kjempelekker, og så nøytral at den går til alt.


Jeg brukte tre tynne lag, fordi jeg ville ha den litt dekkende. Som dere ser av bildene er neglelinjen så vidt synlig. Lakken er lett å jobbe med, litt tynn konsistens som sagt, men likevel lett å få et jevnt resultat med. (Noe som ikke kan sies om alle pasteller!)

Essie har vært et av favorittmerkene mine lenge, og i samarbeid med Cuponation kan jeg nå dele et godt tilbud hvor dere kan få rabatt på neglelakk (og andre skjønnhetsprodukter) hos den store nettbutikken BliVakker.no. Få tak i Essie enda billigere med en BliVakker rabattkode! 🙂

Håper dere fikk en god vårfølelse av å se disse bildene, og at dere finner noen gode tilbud hos BliVakker. ❤

Så, nå har jeg neglelakken, da mangler jeg bare resort-oppholdet… 😉

*Jeg har skrevet dette innlegget i samarbeid med Cuponation for BliVakker, som betaler meg for å dele tilbudet om rabatter hos Cuponation. 
Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.