❋ God inkludering ❋

4

Jeg har en god bloggvenninne som driver bloggen «Lev Livet Lett» og vi har holdt følge i mange år nå. <3

Lokki, eller Charlotte da 🙂 , er også på Instagram, og for en stund siden delte hun et bilde der jeg spurte om å få lov til å bruke videre i bloggen som et eksempel på god inkludering. Værsågod, sa hun fine, så jeg deler med dere.

  

Hun skriver:

«I helgen sto min kjære niese til konfirmasjon og jeg var for syk til å være med, men jeg ble allikevel inkludert. Dagen før, under pyntingen, og gjennom hele konfirmasjonsdagen sendte min kjære svigerinne meg bilder. Og da Kjærligheten kom hjem på kvelden, hadde hun sendt med en av de vakre bordoppsatsene!! et skjønt håndlaget bordkort, og et lite album med bilder av konfirmanten og meg. Noen gjør andres liv litt finere..»

Jeg ble faktisk ganske rørt da jeg tenkte på svigerinnen Marianne som gjennom konfirmasjonsdagen var omtenksom nok til å knipse bilder og sende til hun som lå syk hjemme. Omtanken i å sende med en av blomsteroppsatsene, for ikke å snakke om å ha laget et album med bilder som viser at jo – du er med, du er en del av konfirmantens liv. 🙂 Så flott gjort!

Jeg ønsket å dele dette fordi jeg ville vise ikke bare denne fine historien, men også si noe om hvor mye det betyr å bli inkludert på en slik måte, når man selv ikke kan delta. Jeg husker en gang i fjor sommer hvor jeg lå hjemme, og så plutselig kom det et «virtuelt postkort» på telefonen med hilsen fra noen venninner som var ute på ferie sammen og tenkte på meg. Da fikk jeg litt «rusk i øyet».

Det er ikke alltid så mye som skal til. Et bilde, en sms – vi tenker på deg, du skulle ha vært her. Et lyspunkt, en glede, en stor oppmuntring!

Et tips nå i disse dager hvor feiringene står i kø for mange – tenk på den som ligger hjemme og ikke kan være med, du kan spre mye glede og få noen til å føle seg inkludert, vise litt omtanke. <3

Share.

About Author

4 kommentarer

  • Applaus for denne hjertevarme svigerinnen :-)) Det var rett og slett rørende lesning…
   Det ligger så mye omsorg og kjærlighet i en slik handling med ringvirkninger som «langtids-varmer» mottakeren langt inni sjela…En nydelig omtanke fra et nydelige menneske til et annet…
   Dette var jo langt over alle forventninger men som du sier ; det skal ikke mere til enn en liten hilsen pr sms…noen ord. Det varmer og betyr så uendelig mye…
   At noen husker en når en føler seg ensom og avsondret fra verden….

   «Your greatness is revealed not by the light that shine upon you,
   but the light that shines within you»

   Jeg ønsker deg alt godt for morgendagen og dagene som kommer… 🙂
   Lilja

 1. Så fint å minne folk om dette, hvor mye det betyr – nydelig gjenfortalt Cathrine og varmt takk for at du deler ❥
  Marianne spurte meg til og med om hun la sten til byrden ved å sende alle bildene ❥ Noen er rause mot andre – og det er du også Cath ❥
  Stor varm klem 🙂

  • Tusen takk for responsen, Lokki! 🙂 Jeg ble så glad selv av å lese dette, og det er mange nå som har reagert positivt på posten!

   Jeg tror også den har inspirert noen, for jeg fikk billedrapport fra et venninnetreff jeg ikke kunne være med på her om dagen. 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.