God Påske!

0

Nå er vel de fleste i gang med påskeferien, og jeg håper dere har en fin tid!

Påskepynt

 
Her hjemme har vi en rolig bypåske, og etter at mannen har jobbet noen dager blir det godt å få litt tid sammen.

Det har vært en såpass begivenhetsrik vinter for oss begge, at det å bare kunne være hjemme og sammen er akkurat det vi trenger nå.

Kanskje blir det en tur eller to ut, det hadde vært koselig å gjøre noe. Dessuten vet jeg at det blir deilig lammemiddag på Påskeaften, tradisjonen tro. ??

Jeg skal hvile masse, for jeg har ikke gjort nok av det i vinter, og formen har gått nedover og nedover. Det må snu!

I påsken har jeg satt strek for alt av pasientarbeid, det blir da nok av det utover våren. Dessuten har jeg tenkt å gjøre minimalt med husarbeid…blæh… Jeg er definitivt ikke den fødte husmor!

Men jeg kjeder meg ikke for det! Spill, bøker, kreative sysler, en blogg det skal flikkes på, neglelakker å prøve ut…. Og en mann som skal få masse oppmerksomhet og kjærleik når jeg først har ham her! ?❤️

Nå trenger jeg og vi å roe ned tempoet, rett og slett ha det stille og fredelig og bare være med hverandre.

Jeg håper at du som leser får en så fin påske som mulig! ??

Varme tanker går til dere som synes alt med høytider er et slit, som er ensomme, som helst skulle ha sluppet påsken, eller som er alt for syke og utenfor det som skjer. ? Håper at også dere på en eller annen måte får et lysglimt i disse dager, så ikke alt blir så tungt. Virtuelle styrkeklemmer i fleng herfra!! ?

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.