Dagens detaljer: A High Class Affair

6

Photo 27.03.2016, 15.25.05

Det begynte som det ofte gjør – jeg fant et plagg med fine farger.

Denne lette chiffon-blusen fra H&M hadde duse striper i ferskenrosa og lys grønt. Den var veldig vårlig, og jeg fant også en lett dressjakke som passet til – på bildet ser den kanskje litt grå ut (og den er kalt «naturhvit» på sidene til H&M), men jakken har et grønnlig skjær den også.

Deretter var det bare å stupe inn i neglelakksamlingen, og jeg fikk plukket frem noen av vårens nyheter.

Photo 27.03.2016, 15.28.12

Fra venstre:

Kort omtale av disse vårneglelakkene:

Diors Garden er en kremlakk i en lys gulgrønn farge. Relativt lett å legge, men den dekker ikke godt nok på to lag hos meg. Dessverre fikk jeg også bobler i lakken, noe dere kan se på bildet under. En frisk farge, men ikke en av vårens vinnere dessverre.

Essies A High Class Affair er en kremlakk i en lys ferskenfarge vi kommer til å se mye av denne sesongen. Den bryter litt mot beige og rosa (ikke gult). Lakken er lett å legge, dekker godt, men kunne ha hatt litt kortere tørketid. 2 lag anbefales.

Essies Sequin Sash er en lakk som egentlig ble lansert i 2005, men som er hentet frem igjen i en morsom retro-kolleksjon. Den er en gjennomsiktig rosabrun lakk med sølvfarget glitter, og den passer best som et strøk over andre lakker synes jeg. Litt tynnere pensel enn på andre Essie-lakker gir litt mer ujevn påføring, og den streker litt, men det skal du veldig nærme for å klare å se.

Kjøpsinformasjon: Jeg kjøper lakker fra Dior på parfymerier som f.eks. Kicks. Essie-lakker kjøper jeg på mitt lokale VITA-parfymeri. 

Her er min manikyr med disse lakkene.

Photo 27.03.2016, 15.31.34

Kanskje ikke så veldig oppfinnsomt og ingen kunstferdigheter, men enkelt og greit. Det måtte bli sånn, da jeg var knapt på både tid og krefter. Dessverre tror jeg det også er årsaken til boblene i den grønne lakken – jeg lot den ikke tørke skikkelig mellom lagene. Som dere ser er det også synlig neglelinje (Visible Nail Line – VNL), og den hadde trengt et lag til for å være dekkende.

Her er et litt lysere bilde, hvor fargene stemmer bedre med virkeligheten. Her kan dere også såvidt se de små sølvpartiklene fra Sequin Sash, som jeg la et lag av over A High Class Affair. 

Photo 27.03.2016, 15.32.11

Dette var selvfølgelig påskedate-antrekket mitt da jeg var ute med min kjære på Hanami.  ❤

Vi får ta en liten selfie….

Photo 27.03.2016, 15.25.53

Sminken jeg har brukt er også fra Diors vårkolleksjon. Jeg falt for øyenskyggepaletten Blue Garden (#031).

Photo 27.03.2016, 15.27.02

Med ferskenfarget skygge og den grågrønne nederst til venstre må jeg si det ble matchy-matchy denne gangen også. 😉

Jeg hadde en rosabrun farge fra MaxFactor Lipfinity som base, med bareMinerals Marvelous Moxie Lipgloss i fargen Rebel over. Lepper er liksom ikke mitt fokusområde føler jeg, jeg er mest opptatt av neglene og øyenskyggen jeg. 😀

Se så, der fikk jeg lekt meg litt med farger, stoffer og lakker igjen – og det gav meg en vårlig følelse! Herlig!

LEAF FLUTTERING IN WIND

Til nye lesere: «Dagens detaljer» er poster der jeg leker meg med antrekk, manikyr, farger, detaljer. For å se tidligere poster i denne «serien», klikk her.

Share.

About Author

6 kommentarer

 1. Lekkert!
  Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om deg selv – din vei gjennom nav, hva du har måttet delta på hos nav (arbeidsutprøving, kurs, omskolering, dokumentasjon fra spesialister osv). Og hvor du står i dag – aap? Ufør? Osv?

  • Hei Kristine!

   Vel… Det du ramser opp der er MYE personlig informasjon. For å kunne skrive om alt det du nevner, ville jeg måtte gå mer inn på min personlige sykehistorie enn jeg er komfortabel med å utlevere på en blogg som tross alt ligger offentlig ute. Jeg deler noe, men jeg deler ikke alt.

   Dessuten ser jeg ikke egentlig hensikten med det. Er det for at folk skal lese om MEG? (Nysgjerrighet.) Er det for at folk skal lese hvordan et slikt forløp _kan_ foregå? I så fall ville det vært mer relevant å skrive et generelt innlegg om dette.

   Du kan ta en titt på innlegget «Velkommen til livet som langtidssyk!»: http://www.serendipitycat.no/2014/09/17/velkommen-til-livet-som-langtidssyk-en-slags-guide/

 2. Det er helt i orden at du ikke vil skrive om slikt jeg bare trodde du hadde skrevet om slikt før men i litt oppdelte tema-innlegg. Ønsket et sammendrag om du skjønner, men da blander jeg deg med en annen blogger god helg!

  • Jeg har jo blogget litt her og der om disse temaene. Men så er det slik, at i en blogg så viser man aldri ALT av virkeligheten. Selv om jeg har skrevet om NAV, så kan jeg ikke skrive alt jeg opplever og kommuniserer med NAV om.

   Slik du beskriver det: «Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om deg selv – din vei gjennom nav, hva du har måttet delta på hos nav (arbeidsutprøving, kurs, omskolering, dokumentasjon fra spesialister osv). Og hvor du står i dag – aap? Ufør? Osv?»

   Jeg håper du skjønner at dette vil bety å måtte utlevere masse informasjon om helsetilstand som er veldig sensitivt og ikke egnet for blogg.

   Noe av det har jeg sikkert skrevet om i enkeltinnlegg her og der, men aldri ALT.

   Det går kanskje an å lage et innlegg som ikke handler om meg, men hva man må gjennom – altså et mer opplysende innlegg uten å bli personlig. Jeg skal tenke på det.

   God helg! 🙂

 3. Jeg mente selvsagt ikke at du skal utlevere alt, det har jeg vel heller ikke skrevet. Men vi diskuterer ikke dette mer. Det var kun et spørsmål og jeg formulerte meg sikkert utydelig. Jeg liker bloggen din, er ganske fersk her og har mye å lese.

  • For all del, grunnen til at jeg spurte deg om å utdype var kun for å finne ut mer om hvordan du tenkte. 🙂

   Det er ikke så lett alltid, å tolke det som blir skrevet. I alle fall ikke med ME-hode!

   Jeg har ikke noe problem med at du spurte. 🙂

   Håper at du finner nyttige og interessante ting å lese på bloggen!

   God helg videre! 🙂

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.