Skriveøvelser for det nye året

Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, men noen ønsker har jeg jo.

Et av dem er å kunne skrive mer i året som kommer. Jeg liker jo å skrive, føler at jeg kan bruke språk og skrift både til å uttrykke meg kreativt, glede andre, påvirke, provosere. Jeg har blogget i flere år, nå bidratt til en bok, hvem vet hvilke andre kanaler jeg kan nå ut i?

Hos bloggeren Spindellett fant jeg tips om noe som heter 365 days of writing promptsDet hadde vært artig å prøve dette tenker jeg, bruke litt tid hver dag bare til å skrive, og se om det blir noe ut av det som kan deles med andre.

Har dere prøvd slike skriveøvelser selv?

keyboard_2_by_Dziuniu
Bilde: “keyboard 2” by Dziuniu @ Deviantart

Bli varslet om nye poster

Få nye innlegg på e-post eller legg bloggen til i RSS-leseren din!

, ,

4 Responses to Skriveøvelser for det nye året

 1. marit elisebet totland 31/12/2013 at 15:25 #

  Du skriv så godt at du kan berre skriva i veg!
  Eg har skrive ein del som er samla mellom to permar etter kvart, og min leveregel har vore at ein skal skriva utan å tenkja på kven som evt kjem til å lesa. Skriva utan sensor over skuldera. Skriva utan gramatikk og system. Skriva seg laus. Så må noko vekk etter kvart. Mee noko vil stå att, – noko som til og med kan ha verdi for andre.
  marit elisebet totland har tidligere blogget..Har den religiøse kvinna sett spor etter seg i historia her vest?

  • ~SerendipityCat~ 02/01/2014 at 07:43 #

   Tusen takk Marit Elisebet! :-)

   Jeg er jo så glad i å skrive, og jeg vet det gjør meg godt å bruke den kreative delen av hjernen. Det får være et nyttårsforsett å gjøre mer av det, enten det blir publisert eller ikke!

 2. Mormor 01/01/2014 at 13:29 #

  Du skriver jo :) Godt.
  Men vil du ha noen andre utfordringer kan du prøve deg på : Six words Story eller Kerri Ellimores Free Write Friday.
  Artige begge to, for man får en gitt oppgave. Og gjør det beste man kan :)
  Klemmer om og ønsker et vakkert nytt år :)
  Mormor har tidligere blogget..Fototokig

  • ~SerendipityCat~ 02/01/2014 at 07:48 #

   Tusen takk Mormor! :-)
   Jeg kikket på de tipsene og tror Free Write Friday kan være noe for meg altså. Takk for tips!

   Sender en varm nyttårsklem herfra og håper dere får en kjempefint år! <3

Leave a Reply

blogget sist

blogglisten_f97d1ebb1325ed127ab22a3b4cfd7d40