Nedpynting

20140111-183630.jpg
Ok, så jeg har fått av pynten (jaja, ikke glitteret og lysene da) og barnålene.
Resten får vi ta litt etter litt. :-)

Bli varslet om nye poster

Få nye innlegg på e-post eller legg bloggen til i RSS-leseren din!

2 Responses to Nedpynting

 1. Aneth 11/01/2014 at 22:43 #

  Godt Nyttår :) Tipper det er endel barnåler i stua med det temmelig glisne juletreet 😉 Her røk jula ut forrige helg pga tretørke 😉 Litt tomt og rart med en gang, men nå føles det greit å få “lande”etter jul i en ryddig stue. P.s Har startet med en gledesdagbok etter et tøft 2013 år. Kjenner det er godt å huske gode øyeblikk og hente de fram når det trengs, og det er ganske ofte med denne herkete me’n 😉

  • ~SerendipityCat~ 12/01/2014 at 12:34 #

   Godt nytt år!

   Mannen har løpt rundt med feiebrettet og tatt unna barnåler etterhvert, så vi håper at når vi nærmere oss juli eller noe så er de fleste vekk.. 😉

   Har lyst til å få ut alle julegreiene jeg også nå ja. Vår vaskehjelp kommer på torsdag, så ambisjonen er vel å ha ryddet vekk alt til det så vi får startet med “blanke ark” og rent hus neste helg. :-)

   Artig å høre at du har startet med en slik gledesdagbok altså, jeg har fått SÅ mye bra respons på det innlegget og det gjør meg så glad fordi jeg vet det har betydd mye for min “mentale helse” i alle fall.

Leave a Reply

blogget sist

blogglisten_f97d1ebb1325ed127ab22a3b4cfd7d40