Ny uke! :-)

God morgen! :-) 

Alle er våkne og allerede i gang med en ny uke regner jeg med?

Jeg prøver å avslutte uken med å oppsummere litt, og begynner mandagene med å se over kalenderen og legge planer for uken som kommer.

Appen Timehop forteller meg at for ett år siden gjorde jeg ca. det samme som i dag – slappet av etter en hyggelig venninnelunsj. For fire år siden bestilte vi bryllupsreisen vår!! :-)

20140113-104228.jpg

 

Flere av dere følger meg allerede på Instagram (@catwesterby), og her er et kjapt tilbakeblikk på uken som gikk.

Veldig kort om uka som gikk der altså! :-)

Så dere forresten Bloggerne på TV2 Bliss i går? Jeg måtte nesten bare få det med meg, siden jeg tross alt er ganske interessert i dette bloggfenomenet. Det var vel ganske som forventet, litt morsomt og lett egentlig. Tror ikke jeg og mange av mine “gamle bloggkollegaer” kjenner oss så veldig godt igjen i det programmet kanskje? Sikkert ikke noen overraskelse for dem som så på at jeg sier det. Men men, det kan jo være underholdende for det, selv om jeg synes blogging i Norge har en mye større spennvidde enn det som kommer frem i et slikt program da.

Bli varslet om nye poster

Få nye innlegg på e-post eller legg bloggen til i RSS-leseren din!

, , , , ,

One Response to Ny uke! :-)

  1. Helene 13/01/2014 at 12:34 #

    Ha en flott uke!
    Helene har tidligere blogget..Navnsøsterdåp!

Leave a Reply

blogget sist

blogglisten_f97d1ebb1325ed127ab22a3b4cfd7d40