Julekåring: Topp 10 kommentatorer i 2009!!

13

julekåring

j0440980

Dere, kjære lesere, er det som gjør at jeg vil blogge i det hele tatt. Om ingen skulle lese og gi tilbakemelding på det jeg skrev, kunne jeg liksågodt ha printet det ut og lagt det i en skuff. Noe sier meg at det ikke er like morsomt.

Derfor har jeg forsøkt å gi dere litt heder og takknemlighet for å følge bloggen og være aktive kommentatorer! Og nå som vi ganske snart ramler inn i jula, vil jeg ta en oppsummering og ikke bare se på siste måned, men statusen hittil i år. Grunnen til at jeg gjør dette og ikke når vi tipper over i 2010, er at jeg har lyst til å sende ut en liten julehilsen til de to som har vært mest aktive.

Totalt har denne aktive gjengen lagt igjen 537 kommentarer her i løpet av året, noe som jo må sies å være helt fantastisk!!

Vi tar det i omvendt rekkefølge:

Plass 10. På en delt tiendeplass finner vi to engasjert mennesker: Tante Grønn er allerede blitt en kjær bloggvenn, og har en blogg jeg setter veldig stor pris på. Vi hadde samme utgangspunkt når vi skulle begynne å blogge; begge ville egentlig lage en reiseblogg, men endte på grunn av uheldige omstendigheter opp med noe annet. På 10.plass finner vi også Ray, som utmerket seg med mange og kloke kommentarer under posten om gatebråk.

Plass 9 går til en svært sjarmerende prinsesse som kan lyse opp et helt rom og dagen din med gode ord og flotte smil – Tornerose!!

Plass 8 går til et nytt bekjentskap i år som har vært et veldig hyggelig tilslag i kommentarfeltet – Bambi!!

Plass 7 er for en uten blogg, men som har vært innom både titt og ofte med gode kommentarer og hyggelige ord – Irene!!

Plass 6 bekles av en Grå Dame, Graylady, som ikke er grå og kjedelig i det hele tatt, men derimot et varmt og hyggelig menneske!!

Plass 5 – her finner vi en meget oppegående og aktiv helseblogger, som stadig gjør mye for å få ut informasjon om hva som rører seg i ME-verdenen. ME-Rutt, du er høyt verdsatt!!

Plass 4 – Nå begynner det å spisse seg til her, og vi fyker videre til Edens Hage, eller var det Britt Åses Hage? Det er jaggu ikke lett å se forskjell når vi får de nydeligste hagebilder å kose oss med derfra! Piknikk til sommeren hos deg??

Plass 3 – Søte, gode Bell4trix gjør dagen min bedre hver gang hun kommer med koselige ord, hun tar godt vare på meg skal jeg si dere!

Og så – det vi endelig har ventet på – de to mest aktive kommentatorene på ~SerendipityCat~ i 2009

Plass 2

AltGodt

Som gir meg vann i munnen hver gang hun blogger og er ei knakende bra dame jeg gjerne skulle hatt kakelag med!! 😀

Og på den æresfylte førsteplassen

LothianeMin kjære tiaradronning som er en allsidig blogger med ei skarp penn – her får du viktig informasjon om forskningsnyheter, vakre utsiktsbilder, reisebrev, hverdagsfortellinger og ikke minst verdens søteste undulat!! Hun tar godt vare på sine lesere og kommentatorer, og er bare rett og slett et utrolig godt menneske!!

~ * ~

Tusen, tusen takk til alle som har bidratt her i år, jeg håper at vi følges også i 2010. Og til alle dere som ikke er på topp 10-lista, dere er høyt verdsatt for deres bidrag!!

Blurred christmas lights

Share.

About Author

13 kommentarer

  1. Næmmen, så hyggelig da :-)!! Det er en stor glede å få lov til å følge bloggen din, SerendipityCat! Her serverer du innlegg om alt fra de store viktige tingene til de små dagligdagse refleksjoner og hendelser. Du underholder, engasjerer, informerer, gleder og får meg til å stoppe opp og tenke. Det er alltid spennende å titte innom deg! Ønsker deg en deilig jul og et fantastisk nytt år, jeg gleder meg til å følge med deg :-).
    Stor klem fra Rutt

  2. Også glemte jeg å si hvor flott den nye headeren var!! Kjempe fint bilde, omtrent som jeg har sett deg for meg med laptopen i sofaen 🙂

  3. Gratulerer til vinneren!
    Egentlig er alle it vinnere! Disse må jeg kikke inn hos *)
    Så artig Cathrine, du sprer om deg med glede og munterhet!
    Ønsker deg en nydelig 4. søndag i advent!
    Klem Lokki

  4. Ååååh, jeg får pris for å være skravlete! Hurra! 😀

    Innmari gøy å bli kåret til nr. 1 i noe, tusen takk! Jeg ble så glad da jeg leste dette i dag morges.

    Lurer på hvorfor vi ikke har samme app’en til vanlig-wordpress, jeg vil også ha oversikt over hvem som kommenterer mest. 🙂 (Jeg har vel en viss oversikt inni hodet mitt da…)

    *klem* og ja.. kjempefin header!!!

  5. Å, så veldig koselig! Jeg sier som Britt Åse, tenk å få heder å ære for å gjøre noe som er bare kjekt 🙂 For det er jo bare kjekt å besøke og kommentere en så flott blogg som du har. Engasjert, nær, ekte og informerende.
    Og den nye headeren er utrolig stilig!
    Ønsker deg en fin og fredelig julefeiring og alt godt i året som kommer. Stor klem

  6. Det er bare å gratulere Lothiane. Hun fortjener all honnør hun kan få, virkelig en av de beste kommentatorene der ute. Men pass deg Lothiane. Neste år ska du få konkurranse! 😛

  7. @Geir ååh nå blir jeg bare helt … altså, jeg er kanskje lettrørt og nå er jeg ganske gåen også, men jeg synes i hvert fall det er innmari hyggelig å få skryt for å være god kommentator når jeg igrunn bare føler jeg skravler i vei med dere hyggelige folka. 🙂 Også er jeg i veldig godt selskap da! 😀

  8. @Rutt
    Tusen tusen takk Rutt!! 😀

    @Lokki
    Ja, Lokki, det er 10 vinnere dette 😀 Og egentlig enda fler, for lista burde egentlig hatt med ALLE de som har vært her og kommentert – jeg setter pris på hver eneste en. <3

    @Britt Åse
    God Jul til deg også kjære hagedamen, heder og ære er så vel fortjent!!

    @Lothiane
    Hehe, ja der ser du, skravling kan være godt for noe!!! 😀

    @Alt godt
    Er ikke vanskelig å skrive når man blir inspirert og får så mye fine tilbakemeldinger!!

  9. Hei Cat, for et artig innlegg! Og så koselig å bli nevnt. Ble helt overrasket over å komme så høyt. Elsker å lese bloggen din og vil jo gjerne gi deg tilbakemeldinger men føler at jeg ikke alltid får det til. Likevel har jeg klart å komme på en 3 plass! Så vanvittig gøy. Og du fortjener å få tilbakemeldinger søta. Du er så flink å skrive og jeg trives godt her på bloggen din. Den er en av de få der jeg leser alle innlegg med stor glede! 😀

    Kult at Lothi var nr 1, gode jenta, det er sant at kommentarene hennes er helt topp! 😀 Gøy å lese om de forskjellige kommentatorene, finner jo flere blogger å kikke på. Koste meg med dette nå i kvellinga. Håper dere alle har en koselig førjulstid!

    Og kjempefin ny lay out! Trives sååå godt her! 😀 😀 😀

    Klem fra mæ 🙂

  10. Wow, saa moro! Ikke daarlig! Veldig hyggelig aa bli satt pris paa. Og masse gratulerer til de to paa toppen! (Veldig fin ny design, forresten!)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.