Har du tips om bryllupsfotograf?

20

Oppdatering 24/2: Vi har nå funnet og booket vår bryllupsfotograf, og takker alle som har vært behjelpelige med tips og forslag! Håper denne posten også kan være til nytte for andre en gang!

Å spørre Internettet og alle de fine menneskene der om råd og tips har vært svært nyttig for meg før, og derfor prøver jeg igjen!

Vi skal gifte oss den 19. juni i Oslo, og vi trenger en dyktig bryllupsfotograf. Jeg har allerede fått noen tips fra venner og kjente jeg skal sjekke, men ønsker også tilbud fra andre.

Det som er viktig for oss er:

  • Du må ha tidligere erfaring fra bryllupsfotografering, og vi vil  se din portefølje på nett eller mail for å få et inntrykk av din stil.
  • Du må selvfølgelig være tilgjengelig den 19. juni 2010. Bryllupet (vielse og feiring) skal holdes på Grand Hotel i Oslo.
  • Vi vil gjerne at du er med oss fra ca 13-14 på dagen (forberedelser) og utover ettermiddagen/kvelden til gjestene har fått satt seg til bords og middagen starter.
  • Vi vil ha bilder av seremonien, gjestene, brudeparet, brudeparet m/forlovere, brudeparet m/familie etc.
  • Om du ikke kjenner Grand Hotel som location, må du være tilgjengelig for en befaring, og vi vil uansett gjerne ha et planleggingsmøte med deg i forkant.
  • Vi vil ha de ferdige bildene i høyoppløselig format på DVD etter bryllupet med alle rettigheter.
  • Vi vil gjerne ha ditt prisforslag.

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner? Ta gjerne kontakt på cat@serendipitycat.no for mer informasjon om oss, og for å presentere deg selv.

Share.

About Author

20 kommentarer

  1. For en koselig tid Cat!
    Gleder meg til å se deg som brud 😀 -med sminke fra… 😉 Du blir nok smellvakker!
    Lykke til med fotografjakten!
    -Og tusen takk for besøk hos meg – koselig 😀
    Ønsker deg en nydelig uke!
    Klem Lokki

  2. @Lokki
    Aaah, der har du enda et punkt – sminkevalg!! Kommer sikkert til å bestemme og ombestemme meg 150 ganger før jeg skal sminkes 😀
    Takk for gode ord Lokki, jeg følger med deg selv om jeg ikke er den flinkeste til å kommentere rundt omkring!

    Stor klem herfra og en flott uke til deg også!!

  3. @John
    Takker for tips! Tomas var ny for meg, ser veldig bra ut det han gjør. Nordstrandsfotografene sendte jeg mail til tidligere i dag og håper å få et bra tilbud av dem!
    Veldig gøy dette da!
    🙂

  4. Bryllup på grand, for en drøm! Kom på tanken selv i mine bryllupsforberedeleser her om dagen 🙂

    Lurte litt på om du kunne si litt om prisen, hvilken av salene du skal ha etc. Kommer til å sende dem ønske om tilbud, men er jo greit å vite om det koster veldig mye ekstra å ha vielsen der?!

    Om ikke du vil forteller akk pris kan du jo si itt om du betaler mye for selve leie, menyen er samme som standard pris (feks)

    tusen takk! 🙂 🙂

  5. @Elisabeth
    Hei Elisabeth! Vi har valgt å ha et lite bryllup, så vi har derfor leid Christian Radich-suiten hvor det både er plass til vielse, middag og litt kaffe og kake. (Samt at brudeparet skal overnatte der.) Salene nede har vi ikke spurt på, siden vi blir såpass få.
    Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med Tone Monclair på Grand, hun er arrangementskoordinator og har hjulpet oss med det hele.

    Totalpris kan jeg ikke gi deg enda, da meny etc. ikke er klart, men leie av suiten ligger på ca 15.000.

    Ellers får du bare maile meg om du har flere spørsmål! 😀

  6. Den suiten med takterassen så jo nydelig ut! Ja jeg vil kontakte henne og høre. Kunne tenkt meg den jeg og. Booket dere lenge før? Og ett siste spørsmål, når man har suite kan man ha medbrakt alkohol eller blir det hotellet som må. Tenker at her kunne det vært mulighet for terassefest etter middag med de nærmeste 🙂

    Så skal jeg heller kontakte dem om resten 😉

  7. click here to visit site on

    Your weblog does not display effectively on my iphone – you might wanna attempt and repair that

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.