Hostefri helg, takk!

Det eneste jeg ønsker meg for helga er at den skal bli så hostefri og feberfri som mulig, og takket være legevitenskapen så ser det heldigvis ut som om det er en mulighet for det!

Jeg gikk ned for telling med en kraftig forkjølelse tidlig i påska, og nå er det jo dessverre en gang sånn for oss med ME at vi har et svekka immunforsvar og lett får komplikasjoner av infeksjoner. Jeg ante dette ville bære galt avsted etter en uke med kraftig feber og hoste, men trønderordtaket “det bli likar i morra” sitter litt for godt i ryggmargen.

Det ble liksom ikke noe lettere av at det faktisk var påske og høytid og at kjentfolk kunne fortelle om eviglange ventetimer på legevakta. Ikke hadde jeg så veldig lyst på en antibiotikakur heller, siden det bruker å slå meg ganske greit ut.

Men etter snart 12 døgn i feberland, og så utslitt av å hoste at jeg begynte å grine fordi koppen med solbærsaft var så tung…. Da innså jeg at det ble kanskje ikke likar i morra sånn helt av seg selv.

Det var altså så godt å se legen i dag at jeg var helt på gråten! :-) Hjelpe meg… Husker nesten ikke hva jeg sa en gang, tror jeg hosta mer enn jeg prata… Lungebetennelse ja, muligens av typen mykoplasma.

Forhåpentligvis blir det bedre snart nå som jeg har fått antibiotika og skikkelig hostesaft! Planen er å bare grave seg ned under tre dyner og bli der til feberen er borte i alle fall.

Jeg orker stort sett ingen ting, men takk for hilsninger og mailer og slikt, svar kommer senere. :-)

20120413-151626.jpg

Slikt jeg pusler med i de få minuttene jeg orker være oppe.

Bli varslet om nye poster

Få nye innlegg på e-post eller legg bloggen til i RSS-leseren din!

, ,

28 Responses to Hostefri helg, takk!

 1. Linn 13/04/2012 at 16:04 #

  God bedring!

 2. Reidun Dvergsdal 13/04/2012 at 16:27 #

  God bedring til deg. Kjenner meg sann igjen.
  Kvar gang sidan 1997, når eg får ein liten forkjølelse eller virus, blir eg totalt utslått og er dobbelt så dårleg i 1-3 mnd. Det er eit mareritt som eg ikkje ønsker min verste fiende.

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:12 #

   Ja, det er en grunn til at vi forsøker så godt vi kan å holde oss unna slike infeksjoner. Det som “bare” er en forkjølelse for andre er nok til å gjøre oss veldig, veldig syke i flere måneder. Det er en litt for tøff ekstrabelastning…

   Tror ikke så mange av mine friske venner skjønner at når jeg først får en ekstra infeksjon sånn, så er det bare å stryke alle planer av kalenderen et par måneder fremover og at det kan da hele våren og sommeren å stable seg opp på noenlunde samme nivå igjen. Det er rett og slett veldig trist.
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 3. Katrine 13/04/2012 at 16:56 #

  Masse god bedring !!

 4. Kalliope 13/04/2012 at 17:45 #

  Uff, for en kjip påske, da. Håper antibiotikaen hjelper raskt og at du ikke må bruke lang tid på å komme deg etter infeksjonen. God bedring!

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:15 #

   Litt av et mareritt, den påska her ja! Vil bare at medisinen skal virke raskt nå. Er dessverre ikke optimist med tanke på rask bedring når jeg kjenner hvor langt nede jeg er av denne infeksjonen, men det er selvfølgelig alltid lov til å håpe. :-)
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 5. Bibbi 13/04/2012 at 19:29 #

  God bedring til deg.
  Er nettopp ferdig med penicillinkur nr 2 her, og man kan bli så lei.

  Som trønder får æ sei te dæ : Itj fårrå nåkkåless:-)

  Klem fra Bibbi.
  Bibbi har tidligere blogget..Jeg velger meg april..

 6. Johnny 13/04/2012 at 20:23 #

  Pusleriene dine var kjempefine! Du er jo skikkelig flink du!

  Det må mere enn ei kule til for en trønder – er det ikke det de sier? Du ventet i hvertfall lenge nok. Jeg har alltid ei flaske reseptbelagt hostesaft stående i kjøleskapet. Da slipper jeg å gå til legen så ofte. Men mykoplasma trenger du sterkere saker for å bli kvitt.

  God bedring da!

  :-)

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:17 #

   Jeg hadde nok ikke ventet så lenge om det ikke var for påska…men nå er i alle fall både riktig antibiotika og hostesaft i hus, så da blir vel dagene og nettene litt lettere!! I natt har jeg sovet nesten uten å hoste, det er i hvertfall deilig. :-)
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 7. Diva 13/04/2012 at 20:35 #

  Fikk det samme i januar og har hostet til nå, selv om antibiotikaen tok det verste.

  Ønsker deg god bedring! Pusleriene dine var kjempefine! :)

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:20 #

   Ååh, så lenge du har hostet da! Stakkars, har du lunger igjen å hoste med til slutt da?? Man blir jo så sliten av å gå og hoste sånn… Dobbel dose hostesaft til deg da kanskje? Stor antihoste-klem fra meg! <3
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 8. Vicky 13/04/2012 at 21:37 #

  Og så jeg som tenkte, med et smil, at nå er du på tur et sted og har det bra! Stakkar lita! Håper du blir bedre snaaart! Trøsteklem fra meg!

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:21 #

   Jaaaaa, det hadde vært noe med tur! 😀 Kan reise i feberfantasien her jeg hehe. Mye som blir livaktig da skal jeg si deg!

   Regner med det blir bedre snart!

   Stor klem tilbake :-)
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 9. Rudolfine 13/04/2012 at 21:46 #

  Nydelige puslerier!

  Riktig god bedring, håper du blir fort bra, og får hvile godt enn så lenge!

  Jeg hadde selv lungebetennelse i november/edesember, og måtte ha to ulike antibiotikakurer før jeg var “bra” igjen…

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:24 #

   Æsj, tydelig at det sitter “hardt” til mange med de lungegreiene! Synes jeg hører om så mange som er blitt rammet av det også, ikke greit altså! Ser jo for meg reine zombie-gjengen med hostende, sjanglende, feberrammede folk bortover gata her…. Nei, nå vil jeg faktisk FORBY alt sånt!!

   Takk for god hilsen Rudolfine!! :-)
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 10. Rudolfine 13/04/2012 at 21:47 #

  Nydelige puslerier!

  Riktig god bedring, håper du blir fort bra, og får hvile godt enn så lenge!

  Jeg hadde selv lungebetennelse i november/desember, og måtte ha to ulike antibiotikakurer før jeg var “bra” igjen…

 11. Lothiane 14/04/2012 at 00:18 #

  Åh stakkars! Nå håper jeg du blir kjapt bedre, ikke rart du har slitt i påsken når du har fått noe sånt! :( Riktig god bedring til deg ♥ ♥ ♥
  Lothiane har tidligere blogget..Bøker jeg har hørt

  • ~SerendipityCat~ 14/04/2012 at 10:26 #

   Tusen takk søte!!
   Nei, ikke noe rart jeg var slått ut…masse som herjer i kroppen. Men nå skal det bare hviles så godt som mulig, og så får bare medisinen virke. <3
   ~SerendipityCat~ har tidligere blogget..Hostefri helg, takk!

 12. Lilja 14/04/2012 at 10:11 #

  God bedring og stor klem til deg :)…

 13. Mormor 14/04/2012 at 20:42 #

  Nydelige puslerier,
  God bedring og en mormorklem.
  Mormor har tidligere blogget..Lørdags kveld

 14. Trude H 15/04/2012 at 12:38 #

  Æsj og dobbelæsj. Håper hostesaft og antibiotika har hjulpet, det er slitsomt å bli slått ut på den måten!
  Noen av oss er forferdelig tunglærte. Eller sta. Men så lurt er det ikke alltid.

  Pusleriene er nydelige, håper du har en fin søndag :)
  Trude H har tidligere blogget..Kronerulling!

 15. Miriam 16/04/2012 at 11:05 #

  Har selv hatt mykoplasma lungebetennelse. Misunner ikkje min verste fiende det!! Ønsker deg masse god bedring!! Kanskje det blir likar i morra !?! 😉 Klem :)
  Miriam har tidligere blogget..Angelina Jolie having a bad hairday made by me!!!

 16. Anne Kristine 16/04/2012 at 19:04 #

  Håper du er tilnærmet hostefri og kan begynne å krabbe deg opp igjen til brukbar form. Riktig god bedring:)

 17. Lev Livet Lett Lokki 17/04/2012 at 19:46 #

  *G*O*D* *B*E*D*R*I*N*G*
  Stor klem til deg <3
  Lev Livet Lett Lokki har tidligere blogget..Lys hele året

Leave a Reply

blogget sist

blogglisten_f97d1ebb1325ed127ab22a3b4cfd7d40